Fantacine.com

Hvad er et positivt Stress Ekkokardiogram?

En stress ekkokardiografi, eller en stresstest, kombinerer videnskab ekkokardiografi med ultralydsscanning til at undersøge hjertets tilstand. Testen giver undersøgeren at kontrollere funktionen af ​​hjertet, sikre ventilerne fungerer korrekt og se, hvor hjertet fungerer under stress. Stresstest er almindeligt gives til patienter, når der er mistanke om hjertesygdom eller blokering. En positiv stresstest viser hjerte abnormiteter.

Definition af Test

Den medicinske professionelle udfører testen begynder ved at gennemføre en normal ekkokardiografi på hvilepuls. Hun lægger elektroder til brystet at overvåge aktiviteten af ​​hjertet under testen. Efter dette, patienten øvelser på et løbebånd eller stationær cykel, gradvist øge mængden af ​​anstrengelse, indtil han nærmer udmattelse. Patienten gennemgår derefter en anden ekkokardiografi mens hjertefrekvensen er forhøjet.

Formålet med testen

Sammenligning af billeder af din hvilepuls til billeder af dit hjerte under stress giver din læge til at undersøge sundheden for musklerne i dit hjerte, især dem i den venstre ventrikel. Din læge kan se, om nogen af ​​musklerne i dit hjerte ikke arbejder så hårdt, som de burde være, eller ikke modtager så meget blod som de kræver. Enten problem kan indikere en række sundhedsmæssige betænkeligheder.

Problemer Test kan detektere

Stress ekkokardiogrammer skærm til et spektrum af hjertesygdomme, herunder koronararteriesygdom, blokeringer og hjerteproblemer, som kun byder sig under stress. Testen bruges også til at kontrollere effektiviteten af ​​angioplastik eller vurdere størrelsen af ​​blokering i hjertet før operationen.

Hvad en positiv test Midler

De mulige abnormaliteter foreslået af en positiv stress ekkokardiografi omfatter blokerede arterier, arteriesygdom, hjerte-ventil problemer eller ustabilitet i hjertet efter hjertekirurgi. Testen kan detektere fluid i hjertesækken, infektion, tumorer, pres fra lungerne eller andre problemer forbundet med hjertemusklens kamre, ventiler og pumpning. Mens stress ekkokardiogrammer er nøjagtige meste af tiden, kan falske positiver være til stede i 30 procent af prøverne. Hvis den formodede blokering er begrænset til et område af hjertet, kan procentdelen af ​​falske positiver være endnu højere.

Hvad sker der efter en positiv test

Positive testresultater vil sandsynligvis føre din læge til at udføre yderligere test eller foretage ændringer i din nuværende behandling. Disse kan omfatte en stigning i visse medikamenter, instruktioner til din motion rutine eller en anbefaling til hjertekirurgi.


        

Udgiv min kommentar