Fantacine.com

Bivirkninger af patanol Øjendråber

Patanol er recept øjendråber anvendes til behandling af allergiske symptomer såsom våde, kløende eller røde øjne. Patanol er et antihistamin, der virker ved at blokere virkningen af ​​histamin, der forårsager en allergisk reaktion. Patanol vil kun behandle øjet symptomer forårsaget af sæsonbetinget allergi. Læger anbefaler typisk, at folk med allergi sætte en dråbe i hvert øje to gange dagligt i mindst seks til otte timers mellemrum. Kontakt wearers bør ikke bruge patanol mens iført deres kontaktlinser.

Vision Side Effects

Nogle mennesker, der bruger patanol vil opleve stikkende eller brændende når dråberne anvendes, sløret syn, røde øjne, tåreflåd og hævelse af øjenlåg. Disse bivirkninger er normalt ingen grund til bekymring, og behøver ikke at blive indberettet til din læge, medmindre de bliver generende.

Smag

Nogle mennesker, der bruger patanol øjendråber måske bemærke, at fødevarer smager anderledes, end de engang gjorde. Det er typisk midlertidig og er normalt ikke noget at være bekymret over.

Head bivirkninger

Hovedpine og en følelse af overbelastning i hovedet indberettes af nogle patanol brugere. Disse er ikke grund til bekymring, men de bør indberettes til din læge, hvis de bliver generende.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger af patanol vides at forekomme i et lille antal brugere er en løbende næse, ondt i halsen og uforklarlig svaghed.

Allergisk reaktion

Som med al anden medicin, en allergisk reaktion er mulig ved brug af patanol. Tegn på en allergisk reaktion omfatter åndedrætsbesvær; hævelse af ansigt, hals og mund; bistader og svimmelhed. Hvis du lider en allergisk reaktion, øjeblikkelig lægehjælp er nødvendig.


        

Udgiv min kommentar