Fantacine.com

Sådan behandler Vejrtrækning i benzin

Sådan behandler Vejrtrækning i benzin


Benzin er en farveløs eller bleg brun eller lyserød væske med brændbare og flygtige egenskaber, ifølge agenturet for giftige stoffer og sygdomme Registry. Benzin dampe tendens til at samle sig i lavtliggende områder på grund af den tunge tæthed af dampe. ATSDR, at lungerne absorberer let benzin carbonhydrider, men disse samme carbonhydrider ikke så let absorberes af mave-tarmkanalen og endnu mindre af huden.

Instruktioner

1 Flyt til frisk luft. Ifølge New York Times, bør mennesker, der udsættes for benzindampe blive flyttet væk fra dampe højre væk for at forhindre yderligere komplikationer fra eksponering såsom besvimelse og skader på indre organer.

2 Tjek dine symptomer. Symptomer på vejrtrækning i benzin kan omfatte svimmelhed, kvalme og hovedpine. Yderligere symptomer kan omfatte irritation af øjne, næse og hals regioner. Ifølge ATSDR, kan trække vejret i benzin på et højt niveau føre til besvimelse og død. Som en generel regel, der er udsat for benzindampe i længere perioder oplever mere alvorlige symptomer.

3 Kontakt din lokale giftkontrolcenter kontor for lægelig rådgivning til behandling milde tilfælde af gas indånding. The National Poison Control Center kan kontaktes på (800) 222-1222. Ved at kalde centrum, kan du tale med en ekspert om at trække vejret i benzin og hvad der skal tages medicinske forholdsregler. Eksperterne kan også råde dig til at fremme lægehjælp, hvis din situation er en nødsituation.

4 Kontakt de lokale 911 redningstjenesterne hvis du har haft overdreven udsættelse for benzindampe. Jo før medicinsk behandling er modtaget, jo større chance en patient har på en bedring. Ifølge ATSDR, forventer at modtage behandlinger såsom iltbehandling med en maske, bryst radiografi og pulsoximetri, som vil vurdere din vejrtrækning.

TIPS

  • Den ATSDR bekræfter, at enlige, mindre eksponering for benzindampe føre til hurtig genopretning og normalt ikke fører til langsigtede komplikationer. Imidlertid gentagen eksponering for høje niveauer af benzindampe kan føre til svaghed, dårlig appetit og eventuel hjerne og / eller nyreskade.

        

Udgiv min kommentar