Fantacine.com

Sundhed Alternativer til Rygning

Sundhed Alternativer til Rygning


Røgtobak er både en psykologisk vane og en fysisk afhængighed. Det er derfor, at beslutningen om at stoppe med at ryge er den nemme del. Resterende røgfri er den virkelige udfordring. Da du har at gøre med en fysisk afhængighed samt en psykologisk vane, vil du i høj grad øge din chance for succes ved at erstatte dine rygevaner med andre muligheder. Det er derfor, du har brug for sunde alternativer til rygning.

Sund Alternativ: Tag en Walk

Når du spiser et måltid, er det ikke ualmindeligt for folk at sidde og chatte med ved bordet. Dette er også en tid, at rygere gerne sidde tilbage, slappe af og lys op. Derfor så snart du er færdig med at spise, komme op fra bordet og gå en tur. Dette vil hjælpe med at få dine tanker væk fra rygning, mens du nyder en rask, sund gåtur.

Sund Alternativ: Undgå alkohol

Gå ikke ud til barer eller restauranter, hvor alkohol sælges, i det mindste for de første par måneder efter, at du holder op med at ryge. Alkoholiske drikkevarer går hånd i hånd med rygning. Så snart du nyder din første drink, kan du udvikle en overvældende trang til at lyse op. Også, at være omkring rygere kan resultere i mere fristelse, end du kan modstå.

Sund Alternativ: Få din søvn

Få masser af søvn. At være træt er det sidste, du har brug for, hvis du forsøger at stoppe med at ryge, fordi i løbet af de første par uger uden tobak, kan du føle lidt irritabel. Hvis du ikke får nok søvn, vil denne tilføjelse til den stress, rygestop introducerer. Så i stedet for at nå til en røg til at hjælpe berolige dine nerver, når du føler overbelastes, få en god nats søvn.

Sund Alternativ: Noget at tygge på

Husk, at du bryder en fysisk afhængighed samt en psykologisk vane, og du vil øge din chance for succes ved at erstatte en vane for en anden. Den psykologiske vane er at have en cigaret i hånden, som du har lagt i din mund. I stedet skar op nogle sugerør, der er cigaret længde, og placere strå, hvor du normalt ville sætte dine cigaretter. Når du når til en smøg, vil du få fat i halmen. Du kan endda tygge på halm i stedet for en cigaret. Du vil blive overrasket over, hvor meget disse sunde alternativer vil hjælpe dig med at overvinde trangen til at ryge.


        

Udgiv min kommentar