Fantacine.com

Fælles steder Hvor nyresten er placeret

Fælles steder Hvor nyresten er placeret


Nyresten er en af ​​de mest almindelige sygdomme i urinvejene. Selv om disse krystaller er små, kan de skabe intens smerte som de bevæger sig langs urinvejene. Nyresten findes i tre vigtigste steder i urinvejene.

Identifikation

En nyresten er en solid krystal, der udvikles, når kroppens bestanddele af urin er ubalancerede. Når urin indeholder flere mineraler end den kan fortyndes, vil små krystaller dannes inde i nyren.

nyrer

Nyresten er mest almindeligt forekommende i nyrerne. Nyrerne er to små organer placeret bag ribbenene; de er hovedsagelig ansvarlig for at fjerne vand og affald fra blodet og producere urin.

ureter

Nyresten kan også være anbragt i ureter, som er små rør at transportere urinen fra nyrerne til blæren. Den intense smerter forbundet med nyresten opstår typisk, når stenen er på rejse gennem urinlederen.

Blære

Nyresten vil lejlighedsvist rejse hele vejen igennem urinlederen til blæren. Blæren er ansvarlig for opbevaring urin før det udskilles fra kroppen. Når nyresten nå denne placering, deres næste skridt er at blive udskilt med urinen.

Behandling

Små nyresten simpelthen udskilles fra kroppen med urinen. Hvis dette ikke er muligt, mere avancerede medicinske behandlinger er tilgængelige. Chokbølger kan anvendes til at bryde stenene i mindre stykker. Hvis dette ikke virker, vil lægen nødt til fysisk at fjerne stenene.


        

Udgiv min kommentar