Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod Nyre Behandling

Nyren arbejder for at udskille giftstoffer og salte fra blodbanen. Når nyrerne fungerer ikke korrekt toksiner kan ophobes i blodet og forårsage problemer i nyrerne og infektioner. Der er flere urter, der kan bruges til at hjælpe med at rense nyrerne af bakterier. De kan også virke som et diuretikum til fremme af urinstrøm.

Urter

Buchu er en urt, der har antiseptiske egenskaber, der arbejder for at reducere inflammation og infektion i kroppen. Denne urt fungerer som et diuretikum at fremme frigivelsen af ​​toksiner og fordelingen af ​​nyresten. Mælkebøtte er en anden vanddrivende urt, der renser nyrerne uden rødmen ud kalium. Det virker til at forebygge infektion og nyresten. Kvik er et diuretikum, der skyller nyrerne af toksiner. Det bryder også og skyller ud nyre grus eller små nyresten. Hvis du har en nyre-infektion eller nyresten, denne urt arbejder for at lindre smerter association med denne tilstand og reducere eventuelle inflammation. Det tilskynder også hyppig vandladning. Cleaver er en urt, er bruger til at rense toksiner fremme vandladning og støtter immunsystemet.

Pebermynte (Mentha piperita) har antibakterielle og anti-svampe egenskaber, der kan bruges til at rense nyren af ​​bakterier. Denne urt afslapper også musklerne i urinvejene og fordøjelsessystemet. Juniper, (Juniperus communis) arbejder for at stimulere nefroner i nyrerne, der fremmer en stærk urinvejene. Det har også vanddrivende og anti-bakterier egenskaber til at hjælpe med at frigive toksiner og affald fra nyren. Denne urt hjælper med at rydde enhver overbelastning fra urinvejene og nyrerne.

Persille er en naturlig diuretikum, som du kan føjes til din mad. Ingefær er almindeligt anvendt til aroma, men det er dejligt at rense nyrerne af toksiner. UVA Ursi er en naturlig urt anvendes til at fremme den generelle sundhed i nyren. Det stimulerer nyrerne funktion og det anvendes til at nedbryde og videregive nyresten. Denne urt arbejder for at tone og styrke passagen af ​​urinvejene. Kelp er en meget populær diuretikum, der er høj i naturlig kalium, jern og jod. I modsætning til unaturlige diuretika, vil urter med vanddrivende egenskaber ikke forårsage en kaliummangel.

Vand

Vand er en meget vigtig del i nyre sundhed. Vand arbejder naturligt skylle dit system af toksiner. Det anbefales at drikke mindst en halv eller gallon til en gallon vand om dagen for at fremme den rette funktion af din nyre.


        

Udgiv min kommentar