Fantacine.com

Sådan forhindrer Pancreas Cancer

Kræft i bugspytkirtlen er en hastigt voksende og alvorlig sygdom, og mange syge ikke viser tegn eller symptomer, indtil kræften fremskridt. Fordi kræft i bugspytkirtlen er livstruende, erkender tidlige tegn er vigtig. Desværre er der ingen bevist måder at forebygge kræft i bugspytkirtlen. Men der er mange måder at sænke din risiko for at udvikle denne dødelige sygdom.

Instruktioner

1 slippe af cigaretterne. Rygning øger din risiko for at udvikle kræft i bugspytkirtlen samt andre medicinske tilstande såsom hjertesygdomme, lungekræft og slagtilfælde. Tal med din læge om over-the-counter eller receptpligtig nikotin udskiftning medicin, eller deltage i en støttegruppe.

2 Lose overvægt og opretholde sunde spisevaner. At være overvægtige eller overlæs kan øge dine chancer for at udvikle kræft i bugspytkirtlen. Men du kan nemt sænke denne risiko ved at tabe et par pounds. Målet for 1 til 2 lbs. en uge. Motion i 30 minutter mindst tre gange om ugen, og spise en kost, der består af frugt, grøntsager og fuldkorn. Reducer dit indtag af rødt kød og fedtholdige fødevarer.

3 Tag D-vitamintilskud. D-vitamin er et essentielt næringsstof med mange sundhedsmæssige fordele. Ud over at styrke knoglerne, behandling af forskellige autoimmune sygdomme og fremme af sunde hudceller, kan D-vitamin mindske dine chancer for at udvikle forskellige typer af kræft, såsom tyktarmskræft, brystkræft og kræft i bugspytkirtlen. Men under en høj dosis af D-vitamin er giftigt. Tal med din læge, før du begynder en vitamin regime.

4 Kend risikofaktorer. Kræft i bugspytkirtlen risikofaktorer, ud over de ovennævnte, også have en familie historie af kræft i bugspytkirtlen eller pancreatitis og være African American. Folk med en højere risiko bør genkende symptomerne (øvre mavesmerter, gulfarvning af huden, tab af appetit, vægttab og depression) og søge læge, før kræft forskud.


        

Udgiv min kommentar