Fantacine.com

Aktiviteter på Test dine reflekserEn refleks er en ufrivillig reaktion af kroppen til miljømæssige stimuli. Det beskytter din krop fra ting, der kan skade den, og omfatter aktioner såsom at blinke, når noget flyver mod øjnene, eller fjerner hånd på at røre en varm ovn. Passende reflekser indikerer en sund hjerne, rygmarv og nervesystem. Tilstedeværelsen og styrke mange reflekser i din krop kan testes ved hjælp af simple fysiske tests kendt som refleks test. Din læge kan udføre dem som en del af rutinemæssig neurologisk undersøgelse. Man kan også udføre nogle af disse test derhjemme.

Dybe senereflekser

Dybe senereflekser afprøvningsperiode rygmarven i lænden region. Også kendt som muskel stræk refleks, disse reflekser forårsage sammentrækning af muskler som respons på nogle stimuli. For at teste disse reflekser, bede personen, der skal testes for at sidde komfortabelt. Brug derefter en refleks hammer eller en gummihammer til at slå visse punkter på eksaminandens krop herunder ankel, knæ, mave, underarm, biceps, triceps og patellar, og observere svaret. Det kan være vanskeligt at fremkalde disse reflekser, hvis personen betaler for meget opmærksomhed på prøve, så spørg din eksaminanden at udføre nogle aktivitet som knytter tænderne for distraktion. Reaktion på reflekser afhænger også af den styrke, hvormed du bruger hammeren. Søge din læges hjælp, hvis du har mistanke om nogen neurologiske problemer. Brug ikke disse hjem test til diagnose.

overfladiske Reflekser

Overfladiske reflekser såsom abdominal refleks og den normale plantar respons testes for at evaluere motoriske reaktioner på afskrab af huden. Du kan teste de abdominale reflekser ved at skrabe huden tangerer den sømilitære område. Svaret vil føre til sammentrækning af bugmuskulaturen. Denne test er normalt udføres efter en operation for at fastslå virkningen af ​​operationen på mavemusklerne. Plantar reaktion kan påvises ved fleksion af tåen der opstår, når sålen af ​​huden er ridset langs siden af ​​foden fra hælen til bolden og bunden af ​​den store tå.

Patologisk Reflex

Babinski reaktion er den mest almindelige patologiske reaktion. Det er almindeligt hos spædbørn under en alder af 6 måneder og er kendetegnet ved forlængelse af den store tå og Fanning af de andre tæer, når ridset langs siden af ​​foden fra hælen til bolden. Tilstedeværelsen af ​​denne refleks hos ældre børn og voksne indikerer skade på hjernen og rygmarven. Som med andre reflekser, brug ikke dette derhjemme til diagnosticering. Kontakt din læge straks, hvis du har mistanke om nerveskade.

startle Reflex

Denne refleks ses også hos spædbørn under 4 måneder og svinder som barnets hjerne modnes. Unge babyer kaste tilbage deres hoved, bue ryggen, udvide deres arme og ben, og krølle op deres tommelfinger og pegefinger sammen som reaktion på kraftig støj eller når de får en følelse af at falde. De kan også græde og ryk deres lemmer på dette punkt. Undlad at prøve denne refleks test derhjemme, da forkert teknik kan forårsage skader på en baby. Den refleks testen udføres ved at placere barnet på en blød måtte, og løfte barnets hoved og skuldre et par inches fra måtten, mens du holder barnets arme bøjet ved siden af ​​sin krop. At slippe barnet vil lade barnets hoved og skuldre pludselig falder ned på bløde underlag. En sund baby vil vise den relevante refleks.


        

Udgiv min kommentar