Fantacine.com

Er der Kirurgi for uro i benene?

Uro i benene er en neurologisk tilstand, der forårsager syge til at opleve usædvanlige fornemmelser i ekstremiteterne, oftest benene. Mange syge, der beskæftiger sig med de mest ekstreme symptomer spekulerer på, om der er en kirurgisk løsning.

Ikke-medicinske RLS behandlinger

Den første linje i behandling for RLS syge kan indebære visse livsstilsændringer: reducere indtagelsen af ​​koffein og andre stimulanser, ophørende medicin kendt for at forværre tilstanden og øge den fysiske aktivitet. Ofte er søvn hygiejne udforsket, med RLS patienten opfordres til at holde sig til en regulær sengetid.

Vitamin og ernæringsmæssige mangler

Der er en øget forekomst af RLS hos personer med lave jerndepoter, uanset om de er anæmiske. Læger vil ordinere et jerntilskud. Calcium og magnesium menes også at eventuelt spille en rolle.

Pharmaceutical RLS Behandling

De mest almindeligt ordineret medicin for RLS i dag hører til en klasse af lægemidler kendt som dopaminagonister. Oprindeligt formuleret til at bekæmpe virkningerne af Parkinsons sygdom, lægemidler, såsom ropinirol (Requip) og pramipexol (Mirapex) funktion gennem dopamin produktion system af kroppen. Andre behandlinger omfatter opiater, benzodiazepiner og antikonvulsive midler.

RLS og Kirurgi

Der er ingen kirurgisk behandling for uro i benene på dette tidspunkt. Faktisk kirurgi af enhver art forekommer ofte udløse syndrom eller forværre eksisterende symptomer.

Konklusion

Hvis du lider af uro i benene, se din læge. Hun vil henvise dig til en specialist, som regel en neurolog, der kan hjælpe med at bestemme, hvad du kan gøre for at minimere virkningerne af RLS.


        

Udgiv min kommentar