Fantacine.com

Kontaktlinser Problemer

Kontaktlinser er små, klare skiver, der anvendes direkte oven på øjet for at korrigere synet skarphed problemer. Kontaktlinser er normalt bæres som et alternativ til briller, og de ofte giver mulighed for bedre udsyn korrektion, fordi de sidder tættere på øjet. De har også den fordel, der giver fuld korrektion til perifere syn og ikke har rammer, der hindrer vision. Trods alle deres positive kvaliteter, kontaktlinser gør indføre flere potentielle problemer.

Irritation

Måske den mest almindelige problem forbundet med kontaktlinse anvendelse er irritation af øjet. Øjne er ikke vant til at have fremmede objekter i dem, og kan stikke, når kontakter anvendes - især hvis de ikke vaskes eller udnyttet ordentligt. Det er nemt for de olier i fingrene, snavs eller andre stoffer for at komme ind i øjet, når de anvender kontakten, som kan forårsage smerte og irritation.

Tørhed

Et andet fælles problem, der opstår fra kontaktlinsen anvendelse er tørhed af øjnene. Kontakter kræver tårer at smøre øjet og fungere som en buffer mellem linsen og hornhinden selv. Efter længerevarende brug, brug i vinden eller dehydrering, kan linser blive for tør, hvilket kan få dem til at irritere øjet, sløre vision, falde ud eller blive fast på hornhinden.

cornea Skader

Den farligste potentielle komplikation ved at bære kontaktlinser er, at de kan forårsage ulcerationer eller infektion i hornhinden. Dette kan potentielt føre til blindhed. Normalt, corneal ulceration opstår, når øjnene er for tør og kontakter er slidt i en længere periode, såsom natten over. Fordi bløde kontakter er ofte mere komfortabel end hårde dem, kan de lulle bæreren ind i en falsk følelse af sikkerhed, hvilket gør det lettere at bære dem for længe ved et uheld. Manglende rengøring og pleje kontakterne øge chancerne for infektion.

Bevægelse af Lens

Kontakter kan undertiden få tabt i øjet, som kan bidrage til hornhindeskade. Hvis øjet er stærkt smurt eller kontakten er ikke den rigtige størrelse, kan det glide op eller ned under øjenlåget, hvilket gør det vanskeligt at se og fjerne. Ikke alene kan det være ubehageligt, det øger potentiel skade på øjet, som brugeren forsøger at lokalisere linsen og fjerne det.

andre overvejelser

En fordel briller har over kontakter, er, at de yder beskyttelse til øjnene for mulige traumer fra flyvende objekter. Hvis en lille sten flyver på øjet, når du bærer briller, bolden hopper ud af hårde linse. Til en kontaktlinse bruger, vil stenen ramme øjet og potentielt forårsage linsen til at falde ud, flytte eller beskadige øjet. Kontaktlinser er også langt nemmere at tabe end glas, og kan få revet eller brækker lettere.


        

Udgiv min kommentar