Fantacine.com

Trykningen Regler for CMS 1500

Trykningen Regler for CMS 1500


Hvis du udfylde en Medicare ansøgningsformular CMS 1500, er det vigtigt at holde sig til reglerne om trykning af formen, ellers ansøgningsformularen kan ikke accepteres. Der er klart angivne retningslinjer for udskrivning af CMS 1500 form, som er blevet godkendt af det nationale Uniform krav udvalg.

Type

CMS 1500 er velegnet til 10-banen Pica type, som dybest set betyder, at 10 tegn kan vises pr vandret tomme på siden. Teksten vil blive justeret i udskriftsfilen matrix, så det passer inden for områderne. Vælg en skriftstørrelse på 10 eller 12 og en standard type, såsom "Courier", for de bedste resultater.

Margener

Den øverste margen af ​​formen er 1,33 inches (Y offset). Dette er afstanden fra toppen kant af papiret til den højeste position, hvor print kan vises. Fra venstre kant, er det 0,3 inches til den nærmeste trykning position (X offset). På bagsiden, bør der være en 0,25 tommer hoved, fod, venstre og højre margen. Mellem ark, bør der ikke være en variation af X og Y offset for grænserne for mere end 0,1 inch.

Farve

CMS 1500 skal være trykt i OCR rødt blæk, såsom Flint J-6983, eller et passende match. Denne blæk også kaldet "Drop-Rød-Ink" og var tidligere kendt som Sinclair Valentine. Farven kan ikke være forurenet, og blækpatronen skal ikke være gammel. Ældre blækpatroner kan producere en lysere udskrivning på formularen, og sådanne former kan ikke accepteres, fordi de skal scannes. Let udskrivning muligvis ikke synligt, når scannet.

Papirstørrelse

skal udskrives CMS 1500 form på 8,5-by-11 tommer papir. Der er ikke megen plads til variation her; papiret skal være inden for 0,06 inches af specifikationerne. Dette papir størrelse er bredt tilgængelige, men er lidt mindre end den mere almindelige A4 størrelse.

Andre regler

Bortset fra de ovennævnte regler, CMS 1500 har også et par supplerende regler for udskrivning. Alle de tegn skrevet på formen skal være i øverste tilfælde, og alle oplysningerne skal være indeholdt i den udpegede kassen. Ingen del af skemaet kan være håndskrevet, og markerne må ikke indeholde specialtegn som skråstreger, decimaler, dollartegn eller parenteser. Alle flersidede krav skal hæftes sammen, når de er indsendt.


        

Udgiv min kommentar