Fantacine.com

Rolle af Fysioterapeut i en multispecialty Hospital

Rolle af Fysioterapeut i en multispecialty Hospital


En fysioterapeut er det samme som en fysioterapeut. Udtrykket "fysioterapeut" anvendes i Storbritannien til at beskrive en professionel, der hjælper folk maksimere bevægelser eller forbedre evnen til at bruge deres lemmer og færdes efter sygdom eller tilskadekomst. Fysioterapeuter arbejder i forskellige indstillinger, herunder multispecialty hospitaler.

Hjælp Patienter komme sig efter en større operation

Folk, der gennemgår større operationer kræver ofte fysioterapi for at vende tilbage til et normalt funktionsniveau. Kirurgiske indgreb såsom hofte udskiftninger og samlede knæproteser kan påvirke mobiliteten betydeligt, hvis en patient ikke får ordentlig fysioterapi under restitution. Gåture, stående, går op og ned ad trapper og bøjning lemmerne er nogle af de fysioterapeutiske aktiviteter, der hjælper disse patienter genvinde fuld brug af lemmer.

Assist Atleter med Sports skader

Atleter såret mens du dyrker sport kræver ofte omfattende kirurgi eller behandlinger for at reparere iturevne ledbånd, brækkede knogler og andre sports-relaterede skader. Kom en atlet tilbage i form til at vende tilbage til sport kræver en professionel, der har kendskab til skelet og muskelgrupper, og hvordan man kan manipulere dem til at lette heling. Multispecialty hospitaler har normalt sport medicin afdelinger, der udnytter fysioterapeuter i behandling sports-relaterede skader.

Forkæl Ældre

Ældre mennesker kræver ofte hjælp fra fysioterapeuter til at opretholde et minimalt niveau af fysisk funktion, der giver dem mulighed for at tage sig af deres daglige behov. For eksempel kan en fysioterapeut hjælpe en ældre voksen med øvelser til at styrke overkroppen. Dette kunne give muskelfunktion og evnen til at udføre opgaver som selvkørende en kørestol.

Assist Mennesker med Rehabilitering

I en multispecialty hospital såsom en indstilling, hvor veteraner behandles for krigsrelaterede skader, en fysioterapeut spiller en vigtig rolle i rehabilitering. Mennesker med mistede lemmer skal lære at fungere uden dem og er ofte monteret for proteser. For enheder til at fungere ordentligt, skal en bruger have fysisk styrke og sund muskelvæv. Dette hjælper med at reducere smerter forbundet med at bære en protese. En fysioterapeut kan hjælpe en person i denne situation bygge muskler og styrke, og hjælpe dem med at blive vant til at bære en protese.


        

Udgiv min kommentar