Fantacine.com

Hvornår skal man tage en Infant til hospitalet for en feber?

Feber hos spædbørn er almindelige, men de er også en anledning til bekymring, da de kan være et tegn på alvorlig sygdom. Bekymrede nye forældre kan gå amok forsøger at regne ud, hvornår de skal ringe til en læge, eller når de skal haste til skadestuen. Der foreligger retningslinjer for, hvornår de skal søge lægehjælp for dit spædbarn og hendes feber.

Hvad er Normal

En babys feber kan være resultatet af at blive bundtet for stramt eller hud-mod-hud kontakt. Hvis dit barn køler ned hurtigt efter at være ubundtet, og i øvrigt synes at være fint, der er formentlig ingen grund til bekymring, men at holde styr på dit barns feber og se til andre symptomer. Feber inden for de første par måneder kan være et tegn på en alvorlig sygdom, som børn denne alder har ubebyggede immunforsvar, som ikke let afværge infektion.

Hvornår skal ringe til din læge

Til spædbørn under tre måneder gamle, bør du ringe til din læge, hvis feber er højere end 100,4 grader rektalt. Hos spædbørn tre måneder til et år gamle, ringe til en læge, når en feber når 102,2 grader eller højere. kalder altid en læge med det samme, hvis nogen feber varer mere end 24-48 timer, eller hvis der er andre symptomer på sygdom, en kendt alvorlig sygdom eller sygdom, der påvirker immunsystemet, eller hvis en feber kommer og går flere gange i en uge eller mere. Generelt læger ønsker at blive informeret om eventuelle høje temperaturer, og det er altid hensigtsmæssigt at kalde dit barns praktiserende læge med feber bekymringer. De fleste Børnelæger, klinikker og sundhed forsikringsselskaber har en 24-timers sygeplejerske linje, der kan besvare spørgsmål om feber, nedsat aftaler og rådgive dig, når akut lægehjælp er passende. Når du ringer, være klar til at besvare spørgsmål om symptomer, sygehistorie og eventuelle retsmidler, du har prøvet.

Hvornår skal ringe 911

Ring 911 eller tage dit barn til skadestuen straks, hvis han har feber højere end 104 grader, eller hvis han har nogen grad af feber og vil ikke stoppe græde; ikke kan vækkes let; har svært ved at trække vejret; har blå læber, tunge, negle eller hud; har en stiv nakke; vil ikke bevæge sine lemmer; eller har et anfald. Husk aldrig at tage en chance med et spædbarn sundhed - det er altid bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed.


        

Udgiv min kommentar