Fantacine.com

Symptomer på at være ude af balance og Yin Yang

Symptomer på at være ude af balance og Yin Yang


Begreberne yin og yang ligger i hjertet af det gamle kinesiske filosofi, videnskab og medicin. De er defineret i Shambhala Dictionary of taoisme som "to polære energier, der, ved deres udsving og interaktion, er årsag til universet." For en person at nå og opretholde en sund tilstand af væren, skal stræbt en jævn balance mellem yin og yang efter. Fysiske og følelsesmæssige symptomer indikerer du er så langt som yin og yang teori er bekymret ud af balance.

Yin og yang Forklaret

For at forstå, hvordan fysiske og følelsesmæssige symptomer på at være ude af balance vedrører yin og yang, først skal du forstå de generelle principper i den gamle kinesiske filosofisk begreb. Groft sagt, yin repræsenterer cool og afslappende feminine energi, mens yang er varm og aktiv maskulin energi. Ligegyldigt hvad køn du er, både yin og yang energier er til stede i din krop. Yin og yang aldrig eksistere i en statisk 50/50 balance. Kræfterne er dynamiske og konstant fluktuerende og skubber mod hinanden. Forskellige niveauer af hver energi har forskellige fysiske og følelsesmæssige symptomer.

Yang Rising

Hvis en persons yang energi tilsidesætter yin inden hans krop, denne ubalance forårsager yang til at stige til et ubalanceret niveau, som i form af fysisk sygdom, producerer varme. Symptomer på yang stiger kan omfatte hovedpine, et rødt ansigt, ømme øjne, ondt i halsen, næseblod, irritabilitet og manisk adfærd.

Yang Deficiency

Hvis yang energi mangler i kroppen, betyder yin energi kan ikke aktiveret korrekt. Dette yang mangel forårsager den modsatte ubalance i det menneskelige legeme. Fysiske symptomer kan omfatte kolde lemmer, hypo-aktivitet, dårlig cirkulation af blod, blege ansigt og lav energi.

Følelsesmæssig og åndelig Symptomer

Som bemærket af åndelig instruktør og foredragsholder Ann Albers, i en sund afbalanceret person yin er ansvarlig for at modtage intuition og inspiration, mens yang hjælper os handle på disse inspirationer. Symptomer du er ude af balance i yin og yang manifestere sig som følelsen uinspireret, følelse inspireret, men ude af stand til at gribe ind eller aktiv uden nogen inspiration overhovedet. Albers bemærker folk med for meget yang energi vil sandsynligvis mistillid følelser og intuition, at tvivle selv og til at undertrykke følelser, mens folk med overvældende yin energi kan finde det vanskeligt at opnå drømme, hurtig talent eller motivere sig selv.

Ubalance Forebyggelse

At opnå en sund balance mellem yin og yang er lettere, hvis du opretholde en afbalanceret livsstil. For eksempel, for meget arbejde uden hvile fører til en yin mangel, som yin er den afslappende energi afbalancering den aktive natur yang. I et andet eksempel rygning sætter varme eller yang, i lungerne, hvilket også fører til en mangel på yin. Som bemærket af Albers, er korrekte yin yang balance opnås, når en person giver den mandlige side af hendes energi i forbindelse med hunnen. Dette i kraft betyder vores handlinger (yang) bør støtte vores følelser og hjertets begær (yin).


        

Udgiv min kommentar