Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af cystisk Nodulær acne?

Cystisk nodulær acne er en alvorlig form for acne, som resulterer i store læsioner eller cyster, som måske ikke reagerer på aktuel eller over-the-counter acne medicin. Cystisk nodulær acne bør vurderes af en hudlæge for at bestemme den bedste behandling for den enkelte.

Isotretinoin

Isotretinoin er et retinoid, der reducerer olieproduktion og inflammation. Isotretinoin tages oralt i flere uger eller måneder, indtil acne er blokerede.

Kortikosteroider

Kortikosteroid injektioner kan ordineres til behandling af cystisk acne. Opløsningen injiceres direkte i en cyste at mindske inflammation, fremme heling og mindske risikoen for at udvikle ar.

Antibiotika

Antibiotika kan ordineres til behandling af acne-forårsager bakterier. De antibiotika tages oralt og anvendes sædvanligvis sammen med andre acne kæmper lægemidler, såsom retinoid behandlinger.

excision

For store eller vedvarende cyster, der ikke reagerer på medicin, at en læge kan dræne eller fjerne cyster fjerne blokeringen af ​​follicle eller pore og fremme helbredelse. Denne procedure udføres i en læge eller hudlæge kontor.

Hjemmepleje

Personer, der lider med cystisk nodulær acne skal vaske to gange dagligt med en mild antibakteriel sæbe og undgå barske skrubning. Cyster bør ikke drænes hjemme, da dette kan forværre acne og forårsage ardannelse.


        

Udgiv min kommentar