Fantacine.com

Sådan justeres en Goodnight 420/425 Series CPAP Machine

De fleste justeringer af de Goodknight 420/425 serien CPAP maskiner er udført af puritanske Bennet, producenten af ​​maskinen. Den sætter maskinen til de indstillinger, der er foreskrevet i lægens ordre og kan kun ændre dem, hvis lægen ændrer rækkefølgen. Du har mulighed for at ændre det oprindelige levere plan for at gøre det lettere at falde i søvn med mindre pres og støj. Dette er en hurtig og enkel proces, og trykket vil stige i intervaller over tid, indtil den ordinerede niveau er nået.

Instruktioner

1 Tilslut og tænd for CPAP maskine. Denne proces fungerer bedst, hvis afsluttet lige før de går til at sove, mens du er i sengen.

2 Tryk på "Information Access" knappen på enheden, indtil skærmen viser start rampen pres. Det vil vise to retningspile, der peger op og en der peger nedad. En "P" vil også blive vist sammen med en trekant med toppen pegede på nederst til højre.

3 Drej trykket ned ved at trykke på "Ramp" -tasten eller op ved at trykke på "ON / OFF" tasten. Fortsæt med at justere niveauet, indtil det er behageligt for dig at falde i søvn. Tryk på knappen "Information Access" igen, når du finder det niveau, der fungerer bedst for dig.

4 Tryk på "Ramp" knappen for at starte ramping processen. Dette kan gøres, når du går i seng, eller hvis du vågner midt om natten. Det vil flytte trykket til det ønskede startniveau.


        

Udgiv min kommentar