Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Nail Psoriasis?

Psoriasis er en hud lidelse, der involverer oplever rød, flaky, tørre, skællende pletter på dele af kroppen. Normalt er plastrene hævet, og i mange tilfælde de består af pustler og er endda skinnende. De fleste mennesker, der oplever neglepsoriasis have hud psoriasis (som normalt vises på hovedbunden, albuer, knæ og krop). Der er visse faktorer, der menes at forårsage søm psoriasis.

Genetisk

Det er ikke helt vidst, hvordan søm psoriasis udvikler sig i individer. Det er generelt mente, at søm psoriasis kommer omkring som en kombination af genetiske, immun- og miljømæssige årsager. Det har også en tendens til at køre i familier. Hvis du har forældre eller søskende, der oplever negle psoriasis, så vil din risiko for at udvikle det bliver betydeligt højere. Det ser ud til at forekomme lige i begge køn.

Psoriasisgigt

I langt de fleste tilfælde, søm psoriasis forekommer hos mennesker, der allerede behandler psoriasis på andre dele af deres krop. Men det har en særlig høj link med psoriatisk arthritis, som er en type af arthritis fundet i tæerne og fingre. De fleste mennesker, der udvikler psoriasisgigt også ende behandle søm psoriasis symptomer samt.

Overvejelser

Når en person synes at have neglepsoriasis og viser ingen andre tegn på alle andre sorter af psoriasis, da deres hud tilstand bliver langt vanskeligere for en dermatolog at diagnosticere, fordi disse lidelser generelt er forbundet.

Miljømæssige Triggers

Visse miljømæssige udløsere menes at fremkalde psoriasis. Disse faktorer kan også hjælpe med at bestemme, hvor alvorlig tilstanden er. Mange mennesker oplever søm psoriasis (eller andre former for psoriasis) som et resultat af at have en halsbetændelse infektion. I nogle tilfælde kan sår eller kirurgiske snit også blive til negle psoriasis. En anden potentiel miljømæssig trigger er følelsesmæssig stress.

Medicin

Visse typer af medicin menes at forårsage neglepsoriasis at udvikle sig i nogle mennesker. Nogle af disse medikamenter omfatter Infergen, Cardinol, Inerferon Alfa, Intron A, Roferon-A, Raptiva og PegIntron. Disse medikamenter er ofte menes at udløse psoriatiske symptomer hos mennesker.

Immune Disorder

Neglepsoriasis er også ofte forbundet med en immunsystemlidelse. Immunsystemet består af hvide blodlegemer sort, der er kendt som en T-celle. Den T-celle hjælper som regel kroppen med at bekæmpe sygdomme og infektioner. Men med søm psoriasis, en unormalt fungerende immunsystem resulterer i forøget aktivitet af T-celler i huden. Disse celler forårsage øget reproduktion af hudceller og inflammation, hvilket resulterer i psoriasis på neglene eller på andre dele af kroppen.


        

Udgiv min kommentar