Fantacine.com

Hvor er Testosteron Produceret i mennesker?

Hvor er Testosteron Produceret i mennesker?


Hos mænd er testosteron produceret af testiklerne. Hos kvinder er testosteron produceres af ovarierne. I både mænd og kvinder, er en mindre mængde af testosteron lavet af binyrerne. Derudover kan fedtceller og huden konvertere andre hormoner i testosteron.

testes

Ifølge Chris Steidle, MD, er mere end 95 procent af testosteron lavet i mænds kroppe lavet i testiklerne. Specifikt Leydig celler inde testiklerne er de ansvarlige for den komplekse proces med at omdanne kolesterol til testosteron.

æggestokke

Ovarierne er to, tommelfinger-store organer knyttet til hver side af livmoderen. De gør både testosteron og østrogen. De bruger testosteron for at gøre østrogen. Omkring halvdelen af ​​testosteron foretaget af en kvindes krop er lavet af æggestokkene og binyrerne, i henhold til de kvinders sundhed Program ved Monash University School of Medicine, Sygepleje og Sundhedsvidenskab.

binyrerne

I både mænd og kvinder, binyrerne lave små mængder af testosteron. Disse er små, trekantede kirtler placeret på toppen af ​​hver nyre. De interagerer med hypothalamus og hypofyse at gøre hormoner som testosteron.

Kropsfedt

Testosteron er lavet i kropsfedt ved at konvertere dehydroepiandrosteron (DHEA) og DHEA-sulfat (DHEAS) fra binyrerne og androstendion fra æggestokkene i testosteron, i henhold til de Monash kvinders sundhed Program.

Hud

Huden producerer også nogle testosteron ved omdannelse DHEA, DHEAS og androstendion.


        

Udgiv min kommentar