Fantacine.com

ADA Menu Plan for Kids

ADA Menu Plan for Kids


Hvis dit barn for nylig er blevet diagnosticeret med juvenil diabetes, og du bekymre sig om, hvordan at fodre ham, American Diabetes Association (ADA) forsikrer os om, at børn ikke behøver at opgive deres livretter, men snarere de har brug for at være "mere forsigtige om, hvor ofte [de] spise dem, og hvor meget [de] spiser hver gang. " Din læge og diætist vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken menu planen er rigtige for dit barn så individuelle behov varierer efter alder, vægt, fysisk aktivitet og personlige tolerancer til forskellige fødevarer.

Opret din Plate

ADA anbefaler pladen metoden som en nem måde at starte danne sundere spisevaner, der kan hjælpe styre dit barns diabetes. Forestille en linje skære pladen i halve. Fyld den ene halvdel af pladen med ikke-stivelsesholdige grøntsager, såsom gulerødder, grønne bønner, agurker og tomater. Skær den anden halvdel af pladen i halve igen, og på en kvart sat stivelsesholdige fødevarer --- for eksempel, hele korn brød og korn, ris, pasta, majs, ærter, kartofler, kiks, chips og popcorn. Fyld den sidste sektion med proteiner, såsom kylling, kalkun, fisk, magert oksekød, æg, ost eller hytteost. Drik 8 ounces mælk, eller vælg vand og tilsæt en lille yoghurt eller frugt til at afrunde dit måltid.

tælle Carbs

En diabetiker, der følger en optælling-kulhydrater menu plan generelt starter ved at forbruge 45 til 60 gram kulhydrater ved hvert måltid og arbejder med læger og diætister til at justere dette tal afhængigt af hendes krops reaktion. Du kan ændre carb indtag ved at øge eller reducere portionsstørrelser. Carbs omfatter stivelsesholdige fødevarer, frugt, mælk, yoghurt, slik og mange snacks. Færdiggøre måltid med en servering af protein og en lille mængde fedt. Når tælle kulhydrater i dåse og færdige fødevarer, kontrollere næringsdeklarationen til servering størrelse og kulhydrater for hver servering, da du ofte skal tilpasse den del at opfylde standarden måling af 15 gram pr carb.

Konstant Carbs

En konstant carb menu plan kræver et barn til at opretholde det samme antal kulhydrater ved hvert måltid. Hun tager et sæt mængde insulin på en stram tidsplan hver dag for at modvirke effekten af ​​kulhydrater.

Exchange Forplejning

Exchange måltid planer kategorisere fødevarer som stivelse, frugt, mælk, fedt, grøntsager og kød, hver med en standard betjener størrelse: ca. 1/2 kop for de fleste stivelser, frugter og mælk, 1/2 til 1 kop til grøntsager og 3 ounce til kød. Din sundhedspleje team vil hjælpe dig med at afgøre, hvor mange portioner af hver dit barn har brug ved hvert måltid for at imødekomme sunde kalorieindhold niveauer og kontrollere sin diabetes.

Konklusion

ADA siger: "Der er ingen, kost eller kostplan, der virker for alle med diabetes." Det vigtige er at være opmærksom på dit barns krop og følge anbefalingerne fra hendes behandlere. De vil hjælpe dig med at udvikle en kostplan, der tager hensyn til personlige præferencer til at bringe dit barns blodsukker, kolesterol og triglycerider niveauer og blodtryk under kontrol, for at hjælpe hende at opretholde en sund vægt, og fortsætte med at nyde alle de aktiviteter, der gør hende smil.


        

Udgiv min kommentar