Fantacine.com

Hvad at spise og drikke for at hjælpe med at tabe

Den ældste vægttab teori er sand: At tabe, skal du formindske kalorieindtag eller øge antallet af forbrændte kalorier. De fleste eksperter anbefaler at gøre både for at opnå optimal vægttab. Hvis de daglige motion rutiner ikke appellerer til dig der er stadig håb. Undersøgelser viser at det er muligt at tabe blot ved at vælge bestemte fødevarer og drikkevarer.

Drik din vej Thin

Vand er det bedste drink for at tabe eller opretholde vægten. Dens fordele er kapret i næsten alle kost og sundhed forbedring regime. Når det kommer til at være din bedste, ikke drikke er så god som den ene, som Moder Natur. Vand er afgørende for et velfungerende kroppen. Det fugter, rids kroppen af ​​urenheder, aids i fordøjelsen og regulerer kropstemperaturen. Det bidrager til at øge vægttab ved at gøre du føler dig fuld og ved at undertrykke din appetit.

At tabe sig, begynder hver dag med et helt glas vand. I løbet af dagen holder et stort glas vand ved din side. Brug en sports flaske med et klip vedhæftet fil, hvis du flytter meget rundt. Sip vandet hele dagen. Drik nok, så du behøver at genopfylde flasken mindst tre eller fire gange. Før hvert måltid, drikke et helt glas vand. Under måltidet, alternative bider med mere vand. Målet er at drikke et glas vand med dit måltid. Denne simple teknik vil gøre det vanskeligt for dig at spise for meget. Når du udfylder fuld, skal du blot skubbe din plade væk.

Grøn te er en anden glimrende vægttab drink. En forskning undersøgelse offentliggjort i Phytomedicine fandt, at moderat overvægtige personer i behandling med grøn te-ekstrakt AR25 i tre måneder mistet 4,6 procent af deres kropsvægt og reduceret deres taljemål med 4,48 procent (reference 1). Andre undersøgelser bekræfter grøn te kan øge stofskiftet med så meget som 4 procent og reducere appetitten. I en undersøgelse foretaget på University of Chicago, maden forbrug af mus behandlet med grøn te i syv dage faldet med 60 procent (Reference 2).

Spis din vej Slim

Vægttabet betyder ikke sulte dig selv. Ja, der er mange fødevarer, du har brug for at undgå, især dem højt i kalorier, fedt og sukker. Den gode nyhed er, at der er mange lækre fødevarer, der vil fylde dig op og støtte i dit vægttab indsats.

Frugt og grøntsager er Moder Naturs perfekte vægttab fødevarer. Æbler er lav i kalorier, tilfredsstille trang til søde sager og er en fiberrig og pladskrævende mad, så du føler fyldigere længere. I en undersøgelse offentliggjort i "Ernæring" magasin, fandt forskerne, at undersøgelsens deltagere, der spiste tre æbler eller pærer en dag mistede vægt over en periode på 12 uger (reference 3).

Tilfredsstil din appetit og erstatte højt kalorieindhold måltider med grøntsager, frugter og korn, der er høj i fiber og vandindhold. High-fiber fødevarer fylde dig op og støtte i fordøjelsesprocessen. Start dagen med en skål af hele korn korn og skummetmælk med et stykke frugt på siden. Frugter, der er høj i fiber omfatter æbler og pærer (skind på), hindbær, blåbær, brombær og jordbær.

Spinat, gulerødder, broccoli, bønner, rosenkål,, collards,, lima bønner, svampe, ærter, peberfrugter majroe greens kål, grønkål og rabarber er alle fremragende fiberrige grøntsager valg. Damp grøntsagerne og tilsæt krydderier i stedet for smør eller spise frisk til at maksimere vægttab.


        

Udgiv min kommentar