Fantacine.com

Hvad er Osteopati?

Osteopati er en form for medicin, der fokuserer på kroppens samlede sundhed. Der lægges vægt på forebyggende pleje. Osteopati forsøger at begrænse brugen af ​​medicin og i stedet sætter fokus på selvhealing ved at sænke livsstil risici.

Historie

Osteopati blev startet i 1874 af Andrew Taylor Still, MD, der blev afskrækket af de 19. århundrede medicin, der blev brugt, og følte, at forebyggende pleje ville være mere effektiv. Han mente, at kroppen havde magt til at helbrede sig selv og lærte sine patienter, hvordan man forebygge sygdom ved at sænke deres risiko for at udvikle sygdommen.

Hvordan det virker

Osteopatiske lægen undersøge patienten ved at kigge på sundheden for hele kroppen til at diagnosticere og behandle patienten. Selv om de gør ordinere medicin de ser på patientens livsstil og komme med anbefalinger til at ændre adfærd, der kunne være årsag sygdom.

Manuelle Teknikker

Osteopatiske læger bruger manuelle teknikker til at hjælpe balance organ systemer. De bruger bløddele stretching, dyb taktile pres og fælles manipulation at holde nervøse, kredsløbssygdomme og lymfesystemet fungerer korrekt.

Hvor finder Osteopati

Osteopatiske læger, også kendt som Doctor of Osteopatisk medicin eller DO, ofte praktisere som primær pleje eller praktiserende læger. Der er også osteopatiske kirurger.

Uddannelse

Osteopatiske læger træne i 4 år på en osteopati college. De så gøre en praktikplads i 1 år eller længere.


        

Udgiv min kommentar