Fantacine.com

Sådan forhindrer misfarvning af Baby TeethGod mundhygiejne begynder med baby tænder. Pleje til baby tænder godt at forhindre misfarvning eller andre tandproblemer. Selvom svag misfarvning baby tænder er normalt, tage skridt til at forhindre misfarvning bliver for dramatisk. Der er flere årsager til misfarvning af baby tænder.

Instruktioner

1 Start børstning baby tænder to gange om dagen, selv om kun én tand vises. Brug spædbarn tandpasta og en tandbørste designet til babyens tænder, med små, bløde børster.

2 Lad din baby til at håndtere sin egen tandbørste, hvis det er muligt. Selv tygge på en tandbørste kan være tilstrækkelig til at rense tænderne og dette vil undervise og opmuntre barnet til at børste ofte som barnet bliver ældre.

3 Brush efter administration af antibiotika, hvis barnet tager medicin. Hyppig brug af antibiotika kan føre til misfarvning af baby tænder.

4 Fjern en flaske fra barnets mund, hvis han falder i søvn, mens fodring. Tillader væsken at blive i barnets mund under søvn kan danne bakterier i munden, som kan forårsage misfarvning af tænderne.

TIPS

  • Afstå fra at give baby drikkevarer med sukker, såsom frugtjuice eller endda mælk, efter natlige børstning. Sukkerholdige drikkevarer før seng, efter tænderne allerede er renset, kan føre til misfarvning og endda huller i tænderne.
  • Bring barnet for regelmæssige dental checkups, så snart baby tænder vises.
  • Brug en ært mængde tandpasta når du børster et barns tænder, og undgå, at barnet at sluge tandpasta.
  • Lad ikke en baby at tygge på en tandbørste uden opsyn af en voksen.
  • Læg ikke sukker på en sut at opmuntre barnet til at bruge det, især mens barnet sover.
  • Lad ikke barnet til at opløse brød i munden i stedet for en sut. De sukker i brødet dåse pels tænder og føre til tandproblemer.
  • Misfarvede tænder kan være tegn på en kronisk sygdom eller tilbagevendende feber.
  • For meget fluor kan forårsage misfarvning. Hvis dit vand fra hanen indeholder fluor, bruge en tandpasta med mindre fluor for at forhindre overeksponering.

        

Udgiv min kommentar