Fantacine.com

Hvad er seler?

Hvis du har tandproblemer, såsom skæve tænder, en underbid eller en overbid, kan du overveje at få tandbøjle til at korrigere tilpasningen af ​​dine tænder.

Fungere

Seler bruges til at rette tænderne ved at anvende konstant, jævnt tryk til tænderne. Seler flytter tænderne og rette deres tilpasning i munden.

typer

Sædvanligvis er metal seler med små elastikker brugt. Afhængigt af dine tænder, kan du også være i stand til at vælge klare seler eller seler, der sidder bag dine tænder.

Omsorg

Det er vigtigt at holde både dine tænder og seler ren efter at have spist. Sørg for, at du fjerner alle fødevarer, der sidder fast i dine seler, og undgå fødevarer, der kan forårsage problemer.

Smerte

På grund af det pres, der seler sætte på dine tænder, kan det føles ubehageligt til tider. En simpel smertestillende skal hjælpe.

Tidsramme

Typisk er seler bæres i to år. Dog vil din specialtandlæge fortælle dig præcis, hvor lang tid dine tænder med behov for at blive afstivet, før de er justeret.

efter Care

Når dine seler er fjernet, vil du sandsynligvis nødt til at bære en holder til at holde tænderne i at bevæge sig tilbage. En holder er simpelthen en lille, hård stykke plastic med ledninger på den.


        

Udgiv min kommentar