Fantacine.com

Hvordan man laver en hjemmelavet Colon-Cleansing Drink

Tyktarmen er ansvarlig for at absorbere næringsstoffer og fjerne affaldsstoffer og toksiner. Den kolon har mange folder internt, og periodisk affaldsprodukter kan blive fanget, forårsager forstoppelse. Kolon udrensning er en foreslået praksis at opretholde generelle sundhed og forebygge giftige oprustning. Colon-renseprodukter er ikke godkendt af Food and Drug Administration, så kolon rensning drikkevarer bør fremme naturlig afføring og affald og toksin absorption.

Instruktioner

1 Placer en spiseskefuld bentonit ler i en høj drikkeglas. Tilføj otte ounces vand eller æblejuice, eller en blanding af begge. Bland grundigt med en ske til at fjerne klumper.

2 Tilføj en teskefuld psylliumfrø til blandingen og rør grundigt. Lad det stå i fem minutter for psyllium pulver til opløsning og udvide i væsken (omrøring periodisk).

3 Tilføj op til to spiseskefulde hver af aloe vera og / eller klorofyl, som ønsket. Rør helt og drik med det samme.

4 Tag drikken to gange dagligt: ​​om morgenen mindst 30 minutter før morgenmaden og om aftenen mindst 30 minutter efter middagen.

TIPS

  • Sørg for at alle klumper af bentonit og psylliumfrø opløses.
  • Når du tager kolon-udrensning retsmidler, skal du sørge for at drikke masser af vand i løbet af dagen (mindst fire til seks glas).

        

Udgiv min kommentar