Fantacine.com

Sådan Find en tandlæge for Fearful Patienter

Mange mennesker er bange for tandlægen og lider dental angst. Men nogle mennesker tager D-ord alvorligt. Er tanken om at se tandlægen gøre dig syg eller dit hjerte begynder væddeløb? Du kan blive ramt af dental frygt eller fobi. Mens nogle tandlæger betragter sig selv som blot tand mekanik, mange tandlæger i dag er blevet professionelt uddannet til at håndtere bange patienter.

Instruktioner

1 Spørg rundt, siger Dr. Paul Glassman, og tandlæge og professor i tandlægepraksis på University of the Pacific, Arthur A. Dugoni Tandlægeskolen, San Francisco, der har kørt et program for frygtsomme dental patienter i mange år. Spørg dine venner, naboer, familie, arbejdskolleger eller familie læge, hvis de anbefaler nogen god tandlæge med gode folk færdigheder.

2 Tjek din lokale tandlæge forening eller organisation til at se, om de har en liste over tandlæger til frygtsomme patienter. Nogle tandlæger er specialiseret i behandling af nervøse patienter.

3 Læs tandlæge anmeldelser og anbefalinger til fobiske-venlige tandlæger i dit område.

4 Kontakt tandklinik og spørge om, hvordan de mener om at arbejde med en frygtelig patient, foreslår Dr. Glassman.

5 Besøg tandklinik først, før at lave en aftale. Tal med vagtpersonale. Har de ser venlige og glade for at hjælpe? Kan du lide den atmosfære i tandklinik? Har de tandlæger bruger distraktion teknikker ved at spille afslappende musik eller holde en fisk tank for at dulme dine nerver?

6 Lav en høring udnævnelsen at tale gennem dine bekymringer. Sørg for, at tandlægen vil ikke gøre nogen behandling på dette møde, selvom du forventes at betale gebyret høring. Fortæl tandlægen, at du er en nervøs patient. Må ikke få flov, da du ikke er alene i lider dental angst. Hvis du ikke afsløre din frygt, kan tandlægen ikke hjælpe dig. Er tandlægen ser omsorgsfuld og viser ægte interesse i dig? "Hvis tandlægen synes virkelig interesserede i din frygt og tilsyneladende ønsker at arbejde med dig for at hjælpe dig med at komme over det og få tandpleje, så er det en god start," siger dr Glassman. "Hvis tandlægen synes generet af din frygt, eller synes uegennyttige i at arbejde med dig, så holde søger."

Dr. Jack Bynes også, at tandklinikker, der behandler dental fobier udelukkende ligner ikke tandklinikker. "Bemærk, hvis lægen har gjort sig den ulejlighed at undgå et klinisk blik på kontoret," Dr. Bynes skriver på sin hjemmeside, dentalfear.com. "Gør lægen og hans personale ligne personalet på operationsstuen eller er de klædt i en ikke-truende måde? Vigtigst, du bliver behandlet i en varm, omsorgsfuld måde eller har du lyst til en skadestue patient?"

TIPS

  • Behandl roden problem - frygten selv. Se psykologer eller modtage terapi sessioner.
  • I modsætning til i Storbritannien, hvor der er tandlægeskræk certificerede tandlæger, er der ingen amerikanske ækvivalent.

        

Udgiv min kommentar