Fantacine.com

Vesicare bivirkninger

Vesicare er varemærket for medicinen solifenacinsuccinat, ordineret til behandling af symptomer på en overaktiv blære (OAB). Vesicare afslapper musklen i blærevæggen som har tendens til krampe i OAB.

De fleste almindelige Effects

I præ-godkendelse kliniske studier, som afgrænset af eMedTV, den mest almindelige bivirkning af Vesicare var mundtørhed, opleves af næsten 30 procent af deltagerne i nogle undersøgelser. Forstoppelse også var almindeligt, i op til 13 procent af deltagerne.

Gastrointestinale bivirkninger

Udover forstoppelse, andre Vesicare gastrointestinal bivirkninger, der forekommer i 1 til 4 procent af mennesker omfatter halsbrand, fordøjelsesbesvær, kvalme, opkastning og mavesmerter.

Yderligere bivirkninger

Yderligere bivirkninger omfatter sløret syn, hoste, svimmelhed, tørre øjne, træthed, højt blodtryk, ondt i halsen, urinvejsinfektion og væskeophobning i fødder, ankler eller kalve.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er sjældne. De omfatter svær forstoppelse, vandladningsbesvær, forværring af glaukom, forvirring og depression.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner på Vesicare også er sjældne. Symptomerne er udslæt, nældefeber, kløe, hævelse i ansigtet og hvæsende vejrtrækning.


        

Udgiv min kommentar