Fantacine.com

Fordele & Ulemper ved at være en sygeplejerske

Fordele & Ulemper ved at være en sygeplejerske


At være en registreret sygeplejerske kan præsentere en række muligheder for stor løn, fleksibel planlægning, generøse ydelser, og rejsemuligheder. Med alle dens fordele kommer de negative sider forbundet med fysiske og følelsesmæssige vejafgift jobbet kan tage. Alt i alt det gode overgår det negative, hvilket gør sygepleje til et attraktivt karrierevalg.

Løn

En fordel ved at være en registreret sygeplejerske er, at de kan befale en løn på mellem ca. $ 43.000 og $ 63.000 dollars om året. I tillæg til lønnen, mange sygepleje positioner tilbyder en underskrivelse bonus. Denne bonus kan være betinget af andre faktorer, såsom den tid positionen ligger. Men hvis en sygeplejerske planlægger på opholder sig put i et stykke tid, kan hun forvente at tjene mellem $ 5000 til $ 10.000 som en underskrivelse bonus. Den højere ende underskrive bonusser er ikke usædvanligt at militære sygepleje positioner.

Brænde ud

En ulempe ved at være sygeplejerske er relateret til det faktum, at der er mange ledige ammende arbejdspladser. Dette udmønter sig i en høj patient belastning og lange arbejdstider. At være en registreret sygeplejerske kan være fysisk og mentalt beskatte. Der er også en udbrændthed er forbundet med patientbehandling på grund af tilknytning til patienter og efterfølgende se dem dø. Dette gælder især i positioner, hvor sygeplejersken tager sig af den samme patient i en længere tidsperiode såsom i hospice.

Jobsikkerhed

Der er en stor efterspørgsel efter sygeplejersker over hele verden, og dette forventes at vokse eksponentielt som vi gøre vores vej længere ind i årtusinde. Der vil være en anslået 800.000 åbne sygepleje positioner før 2030 i modsætning til 100.000 i begyndelsen af ​​det nye årtusinde. Det betyder, at efterspørgslen vil være høj og levering for registrerede sygeplejersker vil være lav.

Fleksibilitet i Beliggenhed og Schedule

Sygeplejersker kan arbejde en række fleksible tidsplaner. Da patientpleje skal foregå døgnet rundt, kan mange sygeplejersker arbejder flere tolv timers skift om ugen. Det er også meget almindeligt for sygeplejersker til faktisk ikke rapportere til arbejde på et bestemt tidspunkt, men arbejder, hvad der betegnes som "tilkaldevagt". Det betyder, at de vil blive betalt bare for at være på vagt og de modtager en højere løn, hvis de rent faktisk nødt til at gå i. Ud over at være i stand til at vælge mellem en række af skemaer, kan sygeplejersker arbejde i flere forskellige steder som pool sygeplejersker eller rejser sygeplejersker. Rejser sygeplejersker går, hvor der er brug for, når de er nødvendige. Der er også mulighed for at sikre en ammende position i et fremmed land for en kortere eller længere periode.

Indledende ilness

De første par års arbejde som sygeplejerske i en patientpleje facilitet kommer med flere tilfælde af personlig sygdom end normalt. Dette gælder for alle, der er nyt at arbejde i hospital eller læge kontor. At skulle have hyppig direkte personlig kontakt med mennesker, der er syge låner immunsystemet til et stormløb af bakterier det aldrig måtte kæmpe på én gang. Det er bedst at forvente, at de første par års arbejde som sygeplejerske vil betyde flere tilfælde af ting som mave virus, influenza og forkølelse, for ikke at nævne de andre smitsomme sygdomme, der er fælles for medicinske faciliteter.


        

Udgiv min kommentar