Fantacine.com

Hvad er de fødevarer, der er tilladt på Atkins Diet?

Atkins Diet, udviklet af Dr. Robert Atkins, afhængig begrænse mængden af ​​kulhydrater en person bruger for at tilskynde hans krop for at indtaste en ketogen tilstand, hvor hans kroppens fedtdepoter metabolisere hurtigt. Atkins 'dieter vil tælle de gram kulhydrat til stede i hver fødevare og vil vælge fødevarer, der er højere proteinindhold og lavere i sukker, baseret på hver af de fire faser af Atkins Diet.

Til at begynde med

Den Induktion fase af Atkins Diet kræver stærkt begrænse antallet af kulhydrater Dieter spiser på en dag til ikke mere end 20 gram. Denne fase varer i to uger. I løbet af denne tid, kan du spise så meget rødt kød, kylling, fisk, bacon og æg som du vil, så længe disse elementer ikke har yderligere opdræt eller sauce. Også tilladt er kalkun, Cornish spil høne og vagtler, samt hummer, laks, rejer og krabbekød. Det er vigtigt at drikke masser af vand i løbet af denne fase.
Det dieter kan også spise op til tre kopper fiber-rige salat greens eller friske grøntsager om dagen. Vælg mellem salat, svampe, selleri, agurk, persille, peber og purløg. Nogle grøntsager er lidt højere i kulhydrater, såsom kål, løg, grønkål, asparges, blomkål, broccoli og tomater. Du kan inkludere disse, men begrænse til en kop om dagen i de første to uger af din kost.
Tilsæt krydderier, der passer til din smag, så længe du undgå alt, der indeholder sukker. Ved varierende krydderier, kan du tilføje sort til dine måltider i løbet af induktion fase. Prøv koriander, basilikum, hvidløg, rosmarin og estragon at krydre din billetpris.
Mens mælk er forbudt i denne fase af Atkins Diet, kan du spiser op til fire ounces alderen cheddar ost, flødeost, mozzarella, schweizisk ost, parmesan eller blå ost.
Undgå andre fødevarer og tælle antallet af kulhydrater for at sikre du holde sig under grænsen.

senere faser

Når to-ugers induktion fase er overstået, kan du have en bredere vifte af fødevarer, men kan du skal stadig begrænse high-carb poster. Under den igangværende Vægttab (OWL) fase, kan du spise mere af grøntsager fra induktion liste, men kun op til 5 gram ekstra kulhydrater om dagen, sætte dit maksimale antal kulhydrater for denne fase på 25 gram. På dette tidspunkt, kan du også spise et par bær, frø eller nødder og en lille mængde af fuldkorn, så længe du ikke overskrider i alt 25 gram kulhydrater om dagen.
Forblive i OWL fase, indtil du er inden for ti pounds af din vægt mål. Du kan så skifte til Pre-Maintenance fase for at tabe den resterende vægt gradvist. I denne fase, kan du øge din kulhydrat indtag til 50 gram om dagen med en hastighed på fem ekstra gram hver uge, så længe du stadig tabe sig. Sammen med de fødevarer fra induktion og uglen faser, kan du nu tilføje flere møtrik sorter, herunder mandler, cashewnødder, macadamias og pekannødder. Du kan også begynde at spise gulerødder, ærter, roer, linser, sorte bønner og yams, men kun i mængder, der ikke overstiger din kulhydrat grænse.
En lille mængde af frugt er acceptabel nu, så vælg et par kirsebær eller jordbær eller en lille mængde af vandmelon eller cantaloupe.
Efter at have nået din vægt mål, kan du tilføje yderligere fødevarer, som du vælger, men husk på, at en kost rig på høje kulhydrater kan resultere i vægtøgning. Dr. Atkins foreslår spise noget du kan lide nu, men begrænse dele af brød, mælk og andre stivelser. En lejlighedsvis små søde behandle er ikke udelukket, men gør det en sjælden fornøjelse. Veje dig hver uge, og hvis du får fem pounds mere end din idealvægt, vender tilbage til Pre-Maintenance fase indtil du taber dem pounds.


        

Udgiv min kommentar