Fantacine.com

Bruger til Black Walnut FrøThe Black Walnut træet er også kendt som Juglans Nigra. Det findes primært i den østlige del af USA. Den hårdt træ af træet er et populært medie til møbler. Den blade, bark og nødder har mange forskellige anvendelser i hjem retsmidler. The Black Walnut fraråder visse andre planter til at vokse omkring det ved at give væk et kemikalie, der afskrækker væksten i konkurrencen.

Fakta

Black Walnut er et frø, der kan opdeles i tre brugbare dele: den ydre skorpe, som er en hård cirkulær skal; kødet eller den faktiske møtrik, der findes inde i svær eller skallen; og olien af ​​valnød, der fjernes fra møtrikken ved at ødelægge eller klemme det. Hver del af Black Walnut frø kan bruges til naturmedicin eller alternativ medicin.

Den Rind

Den ydre skorpe af valnød kaldes epikarpium. Den Epicarp vises først som lyse grøn farve. Da det modnes og bliver klar til at høste, vil det ændre farve til en rig brun. Den epikarpium kan koges i en tonic, som er nyttige til behandling af diarré og anæmi. Den epikarpium kan også formuleres til et hårtab tonic

Seed

Inde i valnød frugt er kødet kendt som frøet. Den korrekte betegnelse for kød af valnød er den afskallede frugt. Den afskallede frugt er creme farvet og lidt sød til smagen. Frøene kød af valnød er den perfekte dessert eller snack. Du kan spise dem plain eller toast dem lidt for en dybere smag.

Seed Oil

Den valnød frø er tung med olie. Når møtrikken er fjernet fra skallen det kan presses eller smadret for at få olien inde. Olien har mange formål. Det har været brugt som en base for maling af kunstnere. Olien kan også anvendes til hovedbund betingelser. Det er endda blevet anvendt som brændstof til lys små lamper. Du kan også lave mad med valnøddeolie. Olien kan være nyttige til behandling hudtilstande som eksem. Kvinder, der oplever menstruationsproblemer kan tage doser af olie til nogle forholdsregler.

Næringsstoffer

Walnut frø indeholder nogle store næringsstoffer. Spise frø eller ved hjælp af skrog jorden i en tonic er både gavnlige måder at få disse næringsstoffer i dit system. Valnød indeholder jod og kalium. Du vil også finde det er fuld af naturlig magnesium, svovl og silica. Opbevar ekstra frø i en lufttæt beholder. Frysning nødder kan nedbryder nogle af de olier.


        

Udgiv min kommentar