Fantacine.com

Cykling & Stasis Dermatitis

Cykling & Stasis Dermatitis


Stasis dermatitis er en inflammatorisk hudsygdom, der opstår på de nedre ekstremiteter og er forårsaget af en opbygning af væske under huden. Det er et tegn på kronisk venøs insufficiens, som påvirker op til 5 procent af befolkningen i USA, ifølge Merck Manualer Online Medical Library. Immobilitet bidrager til denne betingelse; derfor, cykling og andre aktiviteter kan hjælpe med at forhindre stasis dermatitis og kronisk venøs insufficiens.

Identifikation

Stasis dermatitis forekommer på den nederste ben og ankler. Det kan bestå af en rødbrun mørkning og hærdning af huden, og / eller en ardannelse i huden og fedt kendt som lipodermatosclerose. Ofte det berørte område klør. Sår eller åbne sår, kan udvikle sig.

Årsag

Lægmuskler omgiver vener i benet; når musklerne kontrakt, hjælper det pumpe blodet op fra benene til hjertet. Når musklerne ikke er ordregivende over en periode og ikke nok blod cirkulerer tilbage til hjertet, er betingelsen kaldes nedsat venøst ​​tilbageløb. Overskydende produkter flydende og cellulære affald kan derefter bygge op i benet væv, irritere huden og potentielt forårsage stasis dermatitis.

Forebyggelse / Solution

Øvelser såsom cykling styrke dit kardiovaskulære system, og derfor kan hjælpe med at forhindre stasis dermatitis. Som du pedal, din lægmuskler kontrakt og hjælp flytte blod gennem årerne og tilbage op til hjertet, som også hjælper klar overskydende væske fra benet væv.

effekter

Hvis du allerede har stasis dermatitis, kunne øvelse være smertefuldt, hvis sår udvikle sig. Hvis betingelsen er venstre ukontrolleret, kan du begynde at udvikle symptomer på kronisk venøs insufficiens. Disse symptomer omfatter fylde eller tunghed i benene, ømme, kramper, smerter og træthed, og de forværres med stående eller gående, men er lettet ved hvile og elevation. Din kalv kunne føle smertefuldt, når komprimeret, så cykling på dette tidspunkt kunne være ubehageligt eller umuligt, når du presser ned på pedalerne.

Behandling

Hvis du udvikler symptomer på stasis dermatitis, skal du kontakte din læge. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​de symptomer, kan behandlingen variere fra iført elastiske strømper at forbedre blodgennemstrømningen til korrigerende kirurgi for åreknuder. At have en bedre chance for at undgå stasis dermatitis, føre et aktivt liv med masser af motion og en sund kost.


        

Udgiv min kommentar