Fantacine.com

Sådan Boost Stamina

Sådan Boost Stamina


Udholdenhed er kroppens evne til at modstå spærreild af udfordringer, problemer og daglige stressfaktorer, der opstår i løbet af din hverdag. Hvis du har en masse udholdenhed, vil du være i stand til at holde gang i forbindelse med vanskeligheder uden at miste dit tempo eller langsommere. Hvis du opdager dig selv vaklende, famlende og slutter dagen helt udmattet, skal du måske et boost til din udholdenhed til at hjælpe dig holde ud.

Instruktioner

1 Gør aerobe øvelser på regelmæssig basis. Aktiviteter som jogging, cykling og svømning alle passer regningen. Forsøger at udføre disse aktiviteter mindst tre gange om ugen i mindst 30 minutter ad gangen. Hvis du ikke kan opnå dette, huske på, at en træning af så få som 15 minutter stadig kan give sundhedsmæssige fordele og bidrage til at øge din udholdenhed på lang sigt.

2 Udfordre dig selv med korte byger af anstrengende aktivitet. Du vil se en større stigning i din udholdenhed, hvis du tilføjer et par minutter af hårdt kører hver 10 til 15 minutter i en ellers let løbetur. Pushing bare en lille smule sværere vil holde dit blod pumpning, cirkulere mere ilt og give større fordele.

3 Tag op yoga. Yoga hjælper til at varme op og strække dine muskler. Det øger også styrke, balance og udholdenhed. Ikke alene får du en god træning i, er du også øve dyb vejrtrækning teknikker, som vil hjælpe dig med at få mere ilt.

4 Sørg for at få nok jern. Mangel på jern i kosten kan forårsage tab af udholdenhed. Du kan få jern fra kød, bønner, nødder og nogle grøntsager som broccoli og spinat. Hvis du tror, ​​du ikke kan få nok jern fra din kost, så tal med din læge om at tage jerntilskud.


        

Udgiv min kommentar