Fantacine.com

Morgenmad Ideer til en kost

Morgenmad Ideer til en kost


Der er et velkendt ordsprog: ". Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen" Desværre er det også et måltid, som mange mennesker springe, især hvis de er på en kost. Men at spise morgenmad får, dit stofskifte i gang, som kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier og fedt, end hvis du springe dette afgørende måltid. Det centrale er at spise en sund, afbalanceret morgenmad, der vil holde dig fuld og ikke tilføje for mange kalorier.

Yoghurt Parfait

På mindre end et minut, kan du have en lækker morgenmad, der ligner det kom fra en restaurant og vil ikke pakke på pounds. Du kan oprette din egen yoghurt parfait ved at placere yoghurt eget valg i et glas og topping med frisk frugt såsom blåbær eller hindbær og en håndfuld granola. Det Granola vil give energi og fylde dig op, mens yoghurt er en god kilde til sunde mejeri og du kommer til at nyde nogle frugt samt. Du kan også være kreativ med, hvad du vælger at drysse på toppen, såsom kanel, nødder eller en dråbe af sukker.

Egg Burrito

Hvis du nyde en protein-slag til højre, når du vågner op, gør dig selv et æg burrito eller taco ved scrambling op nogle æg med en lille smule af fedtfattig ost og en masse hakkede grøntsager. Du kan spise dette i sig selv eller sætte det i en taco shell eller soft tortilla wrap og tilføje salsa og salat til en dejlig stykket. For at spare på fedtindholdet, springe creme fraiche. Spise et varmt måltid vil forlade dig følelsen fuld og indhold indtil frokosttid.

Frugt Smoothie

Realiseringen af ​​et frugt smoothie er en forfriskende og lækker måde at starte din morgen, og du vil føle sig mere som du har dessert end morgenmad. Du kan medtage alle frugter, der er i sæson for en lækker shake, der vil give en god del af dagen anbefalede frugt kvotienten. I en blender, kombinere et par isterninger med frugten af ​​dit valg, såsom jordbær, bananer, ferskner, blommer eller noget andet, og omkring en halv kop appelsinjuice at give det en sød smag. Du kan også tilføje en fedtfattig yoghurt for at gøre det mere cremet eller en skefuld jordnøddesmør at få i nogle protein.

Hele Hvede Vafler

Hvis du tror, ​​at du skal have nogle korn i dit måltid for at holde din sult i skak, så prøv at tage et par ekstra minutter til at forberede nogle hele hvede vafler for dig selv. Hvis du erstatte hele hvedemel for hvidt mel i din favorit opskrift og skummetmælk i stedet for en mere fedende slags, kan du slå din gamle opskrift i en meget sundere version. Prøv at skære ned på mængden af ​​olie, du bruger, samt ved stegning dem med en nonstick madlavning spray. Når det kommer til topping vafler, det siger sig selv, at du skal springe nogen flødeskum eller smør, og du bør erstatte en kommercielt gjort pandekage sirup til alle naturlige ahornsirup. Læg dem op med bær og skiver ferskner og drys med kanel til en velsmagende godbid, der er godt for dig, også.


        

Udgiv min kommentar