Fantacine.com

Hvad der anses Brain Food?

Det gamle ordsprog "du er hvad du spiser" forbliver en ubestridelig kendsgerning, når vi betragter undersøgelser forbinder forarbejdede og fedtholdige fødevarer til depression. For at maksimere hjernens magt, er det vigtigt at give afkald på fastfood kæder og spise naturlige og hele fødevarer, eller "brain food".

Mørk bladgrøntsager

Mørke bladgrøntsager er ikke kun kendt for deres antioxidanter, der fremmer hjernen sundhed, men også vitaminer B og E, hvilket giver en rig fødekilde for nervesystemet og hjælper modvirke mental tilbagegang hhv.

bær

Selvom alle bær indeholder vitaminer og antioxidanter, acai bær og blåbær er særlig høj i deres indhold af næringsstoffer. Acai bær indeholder essentielle fedtsyrer som omega-3 fedtsyrer, og er højt proteinindhold, mens blåbær er rige på fytokemikalier.

Seafood

Omega-3-fedtsyrer har længe været forbundet med celle regenerering. Fødevarer, der indeholder en overflod af dette omfatte vilde laks og hellefisk. Bemærk, at vilde laks har en klar fordel over jord rejst laks på grund af førstnævntes overlegne evne til at udvikle deres muskler og væv efter at have boet i barskere forhold.

Matcha

Udover besidder en hel masse antioxidanter, catechiner, vitaminer og fluor, antallet en fordel af drikke af høj kvalitet, sten-jord matcha, eller japansk grøn te, er tilstedeværelsen af ​​epigallocatechingallat (EGCG), en forbindelse kendt for at øge hjerne magt og dens anti-aging egenskaber.


        

Udgiv min kommentar