Fantacine.com

Hvordan at finde ud af Fiber i Food

Fiber er nødvendig for god ernæring, men de fleste amerikanere ikke få nok. The Daily referenceværdi (DRV) for fiber som vist på krævede varedeklarationer er 25 gram per dag baseret på en 2000 kalorieindhold kost eller 30 gram per dag baseret på en 2500 kalorieindhold kost. I 2002 Food and Nutrition Board of National Academy of Sciences Research Council udstedt Dietary referenceindtag (Dris), et andet middel til at måle fiber indtagelse. Den DRI for voksne mænd er 38 gram per dag op til 50 år, og 30 gram om dagen end 50 år for voksne kvinder, er DRI er 25 gram pr dag op til 50 år og 21 gram per dag for aldre 51 og op.

Instruktioner

Beregning Din fiber indtagelse

1 Undersøg, hvor meget fiber du bør indtage hver dag, i henhold til DRI eller DRV referenceværdier.

2 Hold styr på de fødevarer, du spiser for en hel dag. Liste alt, hvad du spiser, og antallet af portioner i en notesbog.

3 Undersøg, hvor meget fiber du får fra emballerede fødevarer ved at kontrollere Ernæring Fakta etiketten. Se efter "Dietary Fiber" under "Total Kulhydrat" i den øverste halvdel af etiketten. Dette viser, hvor mange gram fibre er indeholdt i hver servering af maden. Bemærk dette nummer ved siden af ​​mad i din notesbog.

4 For fødevarer, der ikke indeholder Ernæring Fakta etiketten, såsom rå frugt og grøntsager, har du to muligheder: Du kan kontrollere fiberindholdet via en online Kostfibre diagram som det refereres nedenfor, eller du kan købe en lomme vejledning, såsom "The Kulhydrat, Fiber, og Sugar Counter" af Annette Natow og Jo-Ann Heslin på detail kassediske på boghandlere, eller online. Bemærk disse tæller i din notesbog.

5 Tilføj op fiberindholdet for de fødevarer, du har spist. Sammenlign dette beløb til dit mål i alt for at se, hvordan din fiber indtag sammenlignes med de anbefalede mængder.

TIPS

  • Du kan se følgende vilkår på emballage til fødevarer - her er hvad de betyder:
  • Høj fiber: Indeholder 5 gram eller mere pr servering
  • God kilde til fiber: Indeholder 2,5 til 4,9 gram per portion
  • Mere eller tilsat fiber: Indeholder mindst 2,5 gram mere pr servering end reference mad
  • Det er muligt at få for meget af en god ting. For meget fiber kan reducere mængden af ​​calcium, jern, zink, kobber og magnesium, der absorberes fra fødevarer, der forårsager mangler af disse næringsstoffer.

        

Udgiv min kommentar