Fantacine.com

Home Retsmidler for ar fjernelse

Home retsmidler for ar fjernelse kan let opnås ved hjælp af emner, som du sikkert har i dit spisekammer eller køleskab. Det anbefales at begynde at behandle arret så hurtigt som muligt, efter at den bliver synlig for de bedste resultater. Hvis arret er dybt indlejret i huden, vil det være vanskeligere at fjerne. Prøv nogle af disse alternative behandlingsmuligheder før mere invasive løsninger som hudtransplantation, kirurgi eller receptpligtig cremer.

Citronsaft, tomat, mandelolie og Fullers Earth

En effektiv hjem afhjælpe for behandling af ar er at bruge citronsaft. Påfør nogle citronsaft direkte på det berørte område med et stykke vat. Syren hjælper med at fjerne arret. Et andet tip: Skær en citron i halve og gnid det over dit ansigt for en helt naturlig pore-stramning behandling.

Skær en tomat i halve og gnid forsigtigt over det berørte område. Du kan også gøre frisk tomatsaft og gælder for det berørte område med et stykke vat. Tomat er også god til at rense ud ansigtets porer.

Massage et par dråber sød mandelolie ind arret området. Vitamin E olie er også ganske effektiv til behandling af gamle arvæv.

Lav en pasta ved hjælp Fullers jord eller ler og gælder for arret. Bland 2 spsk Fullers jord eller ler med 2 spsk citronsaft. Tilføje en lille mængde af rose vand til blandingen, anvendelse på arret og lad tørre i 15 minutter. Skyl med koldt vand. Gør dette to gange om dagen, indtil arret er væk.

Bukkehorn Frø og sandeltræ

Bland nogle bukkehorn frø i omkring en kop vand. Kog for fem til syv minutter. Lad vandet køligt, derefter vaske dit ansigt eller andre berørte ar områder med vandet. Brug denne procedure mindst en gang om ugen for de bedste resultater.

Sandeltræ kan også anvendes i ar behandling. Lav en pasta ved opblødning nogle sandeltræ i vand natten over. Dette vil blødgøre sandeltræ nok til at danne en pasta. Påfør pastaen på det berørte ar området, og lad tørre helt. Skyl med koldt vand. Gentag en gang om dagen i en uge for at se resultater.

Agurk og Banana

Brug agurk ekstrakt til behandling af arvæv. Anvend på det angrebne område, og lad den i 15 minutter. Vask huden med varmt vand, og gentag en gang om dagen i en uge for resultater. Du kan også placere skiver agurk i arvæv, orlov i et par minutter, fjerne og gentag så ofte du vil.

Mash en meget moden banan, og anvende pastaen til arvæv. Lad pastaen på i omkring syv minutter, derefter skylles med varmt vand. Gør dette flere gange om ugen for de bedste resultater.


        

Udgiv min kommentar