Fantacine.com

Hvad er farerne ved Ion Foot Spas?Ion mund spas siges at tilbyde en behagelig og nem måde at afgifte kroppen. De siges at være gavnlig til fjernelse toksiner og endda at hjælpe visse tilstande og sygdomme. De fleste mennesker betaler for individuelle ion fod spa sessioner, mens nogle købe deres egne enheder. Men der er nogle farer i at bruge disse mund spas. Mens kurbade selv er ikke farligt, opstår problemerne, når brugerne er afhængige af dem til at behandle medicinske tilstande og bruge store summer af penge til sessioner.

Definition

Ion mund spas siges at fjerne giftstoffer fra kroppen gennem iblødsætning fødderne i spa. En person fordyber sine fødder i spa, som har jernstænger og er fyldt med destilleret vand og salt. En elektrisk ladning drives gennem vandet, angiveligt trække ud toksiner. Vandet skifter farve ved udgangen af ​​sessionen, og fortalerne for ion mund spas hævder dette er forårsaget af de udtrukne-ud toksiner. De siger, at farven af ​​vandet viser, hvilke specifikke områder er blevet afgiftet.

fejldiagnose

Ifølge Devicewatch medicinsk vagthund hjemmeside, virksomheder, der tilbyder ion foot spa bade sige, at farven af ​​vandet ved afslutningen af ​​sessionen kan indikere problemområder. For eksempel er nyre og blære problemer siges at forårsage gul vand, mens leddene fører til en orange farve, leveren forårsager en sort eller grøn nuance, og lymfatiske problemer føre til en hvidlig farve. viste imidlertid et Las Vegas nyheder undersøgelse, at vandet skifter farve, når spa er kørt, selv om ingen er iblødsætning fødderne. Dette bakkes op af den Devicewatch site, som siger farveskift er forårsaget af iltning. Det betyder, at stole på farveændringer at indikere potentielle sundhedsmæssige problemer er ikke en god idé.

Behandling Delay

Der er ingen objektive beviser, at ion-mund spas har nogen gavnlig virkning på kroppen, eller at de kan hjælpe med eventuelle særlige sygdomme. , Fortalere hævder Men de kan have fordele for mennesker med en række lidelser. Las Vegas nyheder undersøgelse dukkede op folk, der troede de kunne hjælpe med blære, lever og nyreproblemer, prostata og urinveje problemer, og endda autisme og kræft. Behandlingen har aldrig vist sig at være effektive for disse betingelser, og hvis en person bruger i ion mund spa, kunne han være tilbageholdende med at søge andre afprøvede behandlinger. Denne forsinkelse kan tillade en alvorlig tilstand forværres. Dette kan forringe effektiviteten af ​​medicinsk behandling, hvis det endelig er søgt.

Koste

Omkostninger kan betragtes som en fare for ion mund spas. Hver session koster omkring $ 40 og mange mennesker går gennem flere sessioner. Mennesker med kroniske lidelser kan suge i ion mund spas regelmæssigt, antage, at de forbedrer deres tilstand. I virkeligheden er de betaler en høj pris, som kunne anvendes mod gennemprøvede medicinske behandlinger eller til andre formål. Selv de, der kun gøre én eller to sessioner spilder deres penge, ifølge Dr. Konstantin George i Las Vegas, der siger, at det er fysisk umuligt at blive afgiftet gennem en fod blød. Nogle mennesker køber deres egen ion mund spa, der koster op til $ 300 eller mere.

Levevis

Fordi ion mund spas siges at fjerne giftstoffer forårsaget af livsstilsvalg som rygning, kan de afskrække folk fra at gøre positive livsstilsændringer. For eksempel kan en person fortsætter med at ryge end at forsøge at holde op, fordi hun bliver regelmæssige ion fod spa sessioner og mener, de løsne skaden.


        

Udgiv min kommentar