Fantacine.com

Hvad er chancen for Re-skade en forvredet skulder efter operationen?

Hvad er chancen for Re-skade en forvredet skulder efter operationen?


Det er muligt at forskubbe en kirurgisk repareret skulder, hvis en patient ikke nøje følger rehabilitering oplysninger, eller hvis en fysioterapeut og kirurg ikke forenes om postoperativ pleje.

Hvad Er Skulder dislokation Mean?

Ifølge University of Michigan Health System Sports Medicine Advisor, er en persons skulder af led, når skulderleddet knogler er flyttet fra hinanden og det fælles kan ikke fungere korrekt.

Når Skulder dislokation kirurgi er nødvendig

Hvis du forrykke din skulder, og det ikke bliver på plads efter en læge omplacerer det, kan lægen anbefale operation.

Hvordan er det Surgery Udført?

Operationen kan udføres ved anvendelse af traditionelle åbne kirurgiske teknikker eller en kirurg kan operere med et lille snit og en pen-størrelse, tændte anvendelsesområde.

Recovery Fra Skulder dislokation kirurgi

Umiddelbart efter skulder dislokation kirurgi, er en patient typisk gives stærk smertestillende medicin til at hjælpe med ømhed og hævelse. Armen er stabiliseret med en slynge.

Healing Efter operationen: Overdriv ikke

En anden forstyrrelser efter kirurgi er ikke sandsynligt, hvis en fysioterapeut og kirurg arbejde tæt sammen på en patients rehabiliteringsplan. Men en medicinsk redaktør for University of Washington Medical School bemærker, at terapi, der enten er for aggressiv eller ikke kraftig nok kan føre til re-dislokation efter proceduren.


        

Udgiv min kommentar