Fantacine.com

Sådan finansiere en skole Resource Officer Program

Sådan finansiere en skole Resource Officer Program


I disse dage af tragiske skole skyderier og generaliseret kommunale angst, er de lokale regeringer flytter til installere politifolk på skoler over hele landet. En SRO (School Resource Officer) kan være en forbrydelse afskrækkende, en rådgiver, en administrator og en ven til studerende, medarbejdere og fakultet. Mange tror skoler gavn på mere end én måde fra at have en officer på hånden, og uden tvivl, skoler med en SRO er sikrere, fordi nogen våger over hallerne hele skoledagen.

Instruktioner

1 Medtag SRO midler i skoledistriktet budget. En skoledistrikt tager i indtægterne fra en række kilder. Skolebestyrelsen embedsmænd kan vælge at bruge penge fra en kapital eller generelle fond for at få et SRO ind i en skole.

2 Få finansiering fra kommunerne. Den township, købstad eller amt, at en skole distrikt er i kan aftale at give nogle midler til en SRO. En anmodning om midler skal gå gennem de relevante kommunale bestyrelser.

3 Fortsætte statslige og føderale tilskud. Nogle programmer er tilgængelige på enten en stat eller et føderalt plan til at hjælpe lokalsamfund blive sikrere ved at leje SROs. Grant finansiering bør undersøges af de lokale regeringer til at se, om deres SRO program kan være berettiget til særlige tilskud.

4 Få finansiering fra nabokommunerne. Nogle gange, paraply programmer omfatter forskellige lokale regeringer chipping i eller samler ressourcerne. En kommune, hvor nogle børn deltage i en skole kan tilbyde at hjælpe med at finansiere en SRO.

5 Tag en samling. Et SRO program er netop den slags ting, en etableret samfund filantrop kunne omfavne. Det appellerer til ideer om samfund sundhed og sikkerhed og er en højt profileret projekt, som folk kan føle sig godt om. Lokale embedsmænd kan gå ud med deres hat for SRO-programmet som en service til skoledistrikt.


        

Udgiv min kommentar