Fantacine.com

Mangel på Human Growth Hormone hos børn

Ifølge Human Growth Hormone Foundation, 10.000-15.000 børn i USA har en mangel af humant væksthormon. En mangel kan være indiceret, når et barns vækst ser ud til at være langsommere end gennemsnittet. Der er mange grunde til, at et barn ikke kan vokse på det rigtige sats; dog menneskelig vækst-mangel er en af ​​grundene dette kan forekomme.

Hvad er Human Growth Hormone?

Dette hormon er et protein, der er fremstillet af hypofysen og er nødvendig for et barns vækst. En mangel opstår, når enten hormonet mangler eller under-produceret. Jobbet af humant væksthormon er at stimulere kroppen vævsvækst.

Hvad er årsagen en Mangel på Human Growth Hormone?

Manglen kan være til stede ved fødslen (medfødt) eller kan være resultatet af en skade i hovedet, sygdom såsom encephalitis eller meningitis, eller en hjernetumor. En medfødt mangel er ofte et resultat af en abnormt dannet eller beskadiget hypofysen.

Diagnose af en Mangel på Human Growth Hormone

Generelt et barn med humant væksthormon-mangel er lille i forhold til peers. Desuden kan hans ansigt synes umoden. Enten barnets forælder, læge, eller begge måske bemærke, at barnet ikke kan være voksende i samme takt som andre børn. En læge, der plotter barnets vækst på en vækstkurve, kan se, om vækstraten enten er gået i stå eller faldet over tid.

Yderligere prøver for at vurdere et Mangel på Human Growth Hormone

Tidlig påvisning er nødvendig for behandling for at være den mest effektive. Hvis der registreres et problem, skal barnet blive henvist til en pædiatrisk endokrinolog for yderligere vurdering. Forskellige blodprøver over en periode anvendes til at bestemme, om hormon niveauer er mangelfulde.

Behandling af en mangel på Human Growth

Typisk er en mangel på humant væksthormon behandlet ved at give barnet daglige injektioner af syntetisk humant væksthormon. Disse injektioner normalt medføre en mærkbar stigning i vækstraten i omkring 3-4 måneder. Behandlingen kan vare i flere år.


        

Udgiv min kommentar