Fantacine.com

Hvornår skal se en læge for blodtryk

En højt eller lavt blodtryk diagnose kan betyde komplet liv ændringer med hensyn til sundhed og kost. en tidlig diagnose og rutine helbredsundersøgelse for dem med højt eller lavt blodtryk, kan imidlertid betyde forskellen mellem et sundt liv og alvorlige sundhedsproblemer. Hvis du allerede er diagnosticeret med unormalt blodtryk eller tror du kan opleve symptomer, er det vigtigt at vide, hvornår en læge bør kontaktes.

Højt blodtryk

Cirka en ud af tre mennesker har forhøjet blodtryk (hypertension) i USA. Højt blodtryk forårsaget når blod presser mod væggen af ​​arterierne arbejder for svært at få blod igennem. En normal blodtryk læsning er ca 120/75. Højt blodtryk er identificeret som en læsning, der når 140/90 eller højere. Det er vigtigt at bemærke, at højt blodtryk ofte kan medføre nogen mærkbare symptomer, som kan gøre det vanskeligt at opdage. Men symptomer på højt blodtryk, der skal behandles af en læge omfatter svimmelhed, kvalme, træthed, hovedpine eller sløret syn. Alle disse symptomer er klare tegn på, at dit blodtryk kan kræve behandling og medicin.

Lavt blodtryk

Lavt blodtryk identificeres som lav blodgennemstrømning rejser til hjertet. Selv om dette ikke er så alvorlig en tilstand som højt blodtryk, hvis venstre ubehandlet kan det stadig forårsage store problemer. Lave problemer blodtryk, der er tilbage ubehandlet kan skade de store organer i kroppen. Af denne grund er klar over tegn og symptomer, der kræver en læges opmærksomhed er afgørende. Disse symptomer omfatter svimmelhed, svaghed og træthed. Mere specifikke symptomer kan være følelse besvime efter at have stået op eller har trykken for brystet. Ændringer i adfærd og energi bør bemærkes.

Behandlinger

For både unormalt lavt og højt blodtryk er tilgængelige behandlinger Behandlinger kan være enten holistisk eller medicinsk. Holistiske behandlinger indebærer en ændring i kost, indarbejde vitaminer og kosttilskud og få masser af motion. Hvis holistiske behandlinger er ikke en mulighed, vil en læge ordinere den rigtige medicin til at enten hæve eller sænke dit blodtryk niveau.


        

Udgiv min kommentar