Fantacine.com

Medicin til ADD hos voksne

Hvis du har Attention Deficit Disorder (ADD), har du sandsynligvis hørt af medicin såsom Ritalin viser succes for børn og unge med ADD. Du kan undre, hvis der er en medicin, der kan ordineres til voksne. Svaret på dette er ja, fordi de samme medikamenter, der fungerer godt for de unge også fungerer godt for voksne med ADD.

Hvordan ADD Medicin Work

Psykostimulerende er medicinering af valg for dem med ADD. Disse medikamenter virker ved at blokere genoptagelsen af ​​de to neurotransmittere menes at være ansvarlig for ADD, dopamin og noradrenalin.

MPH og AMP

De to psykostimulerende ordineret af læger er methylphenidat (MPH) og amfetamin (AMP). Ingen af ​​disse lægemidler er nødvendigvis bedre end den anden, idet hver enkelt reagerer forskelligt på hver medicin.

MPH (Ritalin)

MPH er ofte ordineres som navnet narkotika Ritalin. Mange voksne med ADD tilstand, MPH fungerer godt for dem, selvom andre oplyse det fik dem til at føle sig mere ængstelig og på kanten. Se Ressourcer til et link til en undersøgelse, der sammenligner MPH med AMP.

AMP (Adderall)

AMP ofte er ordineret som varemærke narkotika Adderall. Mange voksne med ADD, der tager AMP tilstand, at det letter deres symptomer, i endnu højere grad end MPH.

Bivirkninger af MPH og AMP

Bivirkninger til både MPH og AMP er generelt milde og varierer fra person til person. De kan omfatte tab af appetit, vægttab, angst og søvnløshed.

Sådan starter medicin for ADD

Din læge vil normalt starte dig på en lav dosis af det ordinerede medicin og hæve det, indtil du viser en god respons og tolerance for et vist niveau.


        

Udgiv min kommentar