Fantacine.com

Tegn og symptomer på Cardio Vascular Disease

Hjerte-karsygdomme, også kendt som hjertesygdomme, er den øverste årsag til dødsfald i både kvinder og mænd i hele verden, ifølge Mayo Clinic. Fyrre procent af alle dødsfald i USA skyldes hjertekarsygdomme. Generelt hjertesygdomme er et begreb, der primært involverer blokerede eller forsnævrede blodkar. Denne begivenhed kan forårsage mange symptomer. Vide, hvordan man genkender dem kan redde dit liv.

Brystsmerter

Brystsmerter er et fælles tegn på hjertesygdom. Selv den mindste smerte bør kontrolleres af en læge. Nogle gange diagnose af hjertesygdomme ikke forekommer indtil brystsmerter bliver svær og et hjerteanfald opstår.

Stakåndet

Udover brystsmerter, kan stakåndethed også forekomme med hjertesygdom. Åndenød henviser til en manglende evne til at ånde dybt og fuldt. Dette kan være en vigtig advarselssignal, så bør du tale med din læge, hvis du bemærker perioder, hvor du har problemer med at trække vejret.

ekstremitet smerter

På grund af den manglende evne af hjertet til at pumpe blod effektivt, som et resultat af forsnævring eller forstoppelse, smerter eller svaghed i ekstremiteterne kan mærkes. Dette kan også være ledsaget af en kulde i dine ekstremiteter.

arytmi

Arytmi kan også være et symptom på hjertekarsygdomme. En unormal hjerterytme kan signalere, at der er noget galt med selve hjertemusklen. Flagrende og overdreven hjerteslag bør alle drøftes med din læge.

Forebyggelse

Kardiovaskulær sygdom kan forebygges med lidt arbejde. Fastholdelse af en hjerte sund kost og en regelmæssig motion tidsplan vil bidrage til at forebygge forsnævring og blokering af arterierne, hvilket kan føre til hjertesygdomme. Desuden kan holde din krop fri for toksiner såsom cigaretrøg, alkohol og narkotika hjælpe med at forhindre hjertekarsygdomme.


        

Udgiv min kommentar