Fantacine.com

Kan du tage Omega 3 Med Plaquenil?

Kan du tage Omega 3 Med Plaquenil?


Plaquenil (hydroxychloroquin) er en medicin anvendes til behandling af malaria og autoimmune sygdomme, ligesom lupus og leddegigt. Det er klassificeret som en sygdomsmodificerende antireumatisk lægemiddel eller DMARD. Omega-3 flerumættede fedtsyrer er essentielle fedtsyrer og er ikke lavet af kroppen. De findes primært i fede fisk, såsom laks. De er også solgt som kosttilskud i form af en pille og kan ordineres af en læge til at behandle ledsmerter forbundet med leddegigt.

Lægemiddelinteraktioner

Målene behandlingsmuligheder for reumatoid arthritis er at lindre ledsmerte og stivhed og at bremse yderligere progression af sygdommen. Sædvanligvis behandles patienter med flere lægemidler og / eller kosttilskud for at nå disse mål. Plaquenil og omega-3 polyumættede fedtsyrer kan anvendes sammen til behandling af reumatoid arthritis. Der er ingen rapporter om bivirkninger interaktioner mellem Plaquenil og omega-3 polyumættede fedtsyrer.

Hvordan virker Plaquenil Reducer symptomer på leddegigt?

I de tidlige stadier af rheumatoid arthritis immunceller flytte ind i leddene og forårsager betændelse og celleskader. Plaquenil har mange handlinger på immunceller, der blokerer immun celle funktion. Plaquenil og andre DMARD reducere ledsmerter og bremse udviklingen af ​​leddegigt.

Hvordan Omega-3 flerumættede fedtsyrer Reducer symptomer på leddegigt?

Omega-3 polyumættede fedtsyrer blokere også immuncellefunktion. De mindske udslip af kemikalier, der forårsager betændelse. Dr. Joel Kremer af Albany Medical College indgået fra hans humane undersøgelser, at tage kosttilskud af fiskeolie (omega-3 flerumættede fedtsyrer) i væsentlig grad vil mindske ledsmerter og morgenstivhed i patienter, der har leddegigt.

Interessante fakta:

Torskelevertran indeholder høje niveauer af omega-3 fedtsyrer og har længe været anvendt til behandling af arthritis. Fordelene ved levertran er blevet bakket op af nyere forskning. I 2002 Gruenwald et al., Rapporterede patienter med leddegigt, der fandt en kapsel af levertran om dagen i tre måneder havde signifikant nedsat smerte.

Advarsel

Som i alle forhold, når flere stoffer og / eller kosttilskud er taget, skal du kontakte din læge.


        

Udgiv min kommentar