Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes dit blodsukker Count

Hvordan skal tjekkes dit blodsukker Count


Har du brug for at tjekke din blodsukker tæller regelmæssigt? Hvis du er hypoglycemic eller diabetisk, skal du tjekke regelmæssigt for at sikre, at du ophold inden for et normalt område. Hvis du har en af ​​disse betingelser i din familie historie, er over tres år, eller er overvægtig, vil du ønsker at lejlighedsvis kontrollere dit blodsukker tæller for at sikre, at du opholder dig inden for normale niveauer. Du kan bede din læge for at tjekke for dig, hvis du er i på en rutinemæssig besøg, men det er også meget muligt at kontrollere det hjemme med det rette udstyr.

Instruktioner

1 Køb det nødvendige udstyr. Du skal bruge en blodsukker skærm, teststrimler, en lancet enhed og lancetter for at kontrollere dit blodsukker tæller. Dette er alle tilgængelige via internettet og på dit lokale apotek.

2 Vask dine hænder meget grundigt. Dette gøres af to grunde. Det sker således, at området er helt ren, så ikke forvrænge blodsukker tæller rapporteret. Der kan undertiden være rester på din fingerspids, der kan ændre resultaterne ene eller anden måde. Det er også gjort for at stimulere cirkulation, så det sikres, at du får nok blod til at tage en nøjagtig aflæsning.

3 Brug lancetten at punktere din fingerspids. Følg producentens anvisninger, men de fleste lancet enheder fungerer på en lignende måde. Der er en nummereret skive på dem for at indstille dybden af ​​nålens penetration. Jo højere tallet er, jo dybere snit og mere blod du sandsynligvis at tegne. Højere tal bruges, hvis du har dårlig blodcirkulation eller hvis du har tyk hud.

4 Anbring indsamlingen ende af teststrimlen mod bloddråben på din fingerspids. Det er designet til at være meget absorberende, så alt hvad du skal gøre er røre testområdet mod bloddråben, og det vil trække det i. Du skal bruge en stor dråbe blod for at få en præcis blodsukker tæller.

5 Sæt grænsefladen ende af teststrimlen i monitoren. Det vil tage et par sekunder til at beregne resultaterne. Når den er færdig, vil den vise dit blodsukker regne på displayet. Nogle modeller giver dig mulighed for at gemme dit resultat. Afhængig af din specifik plan, og behov, kan du gemme den til senere brug.

TIPS

  • Du har måske en lettere gang tegning nok blod, hvis du punktere siden af ​​din fingerspids.
  • Det er bedst at alternative fingre mellem prøver for at give dem tid til at helbrede.
  • Afhængig af din tilstand, kan det være nødvendigt at tjekke dit blodsukker tæller flere gange om dagen.

        

Udgiv min kommentar