Fantacine.com

Tricks til at sænke dit Pulse

Tricks til at sænke dit Pulse


En puls måler, hvor hårdt dit hjerte arbejder på at pumpe blod til din krop. En puls, der er konsekvent forhøjet sætter en masse stress på din krop og øger din risiko for hjerteanfald senere i livet. Det er vigtigt at blive fortrolig med din puls og måder at forvalte det. Der er mange metoder til at sænke en puls, herunder opholder sig i form, at vælge de rigtige fødevarer og klare stress.

Mål din puls nøjagtigt

For at måle din puls, placere spidsen af ​​to fingre på siden af ​​halsen, lige under din kæbe linje. Når du føler din puls, tælle, hvor mange gange det slår i 10 sekunder og gange dette tal med seks. Det er Mayo Clinic anbefalede måde at finde din puls per minut. For de fleste voksne, Mayo Clinic siger, vil dette tal være 40 til 100 slag i minuttet. Hvis din er på den høje side, er der måder at sænke det. Alle disse metoder vil bidrage til at opretholde en sund vægt, som selv er en fremgangsmåde til at sænke en puls. Rådfør dig med din læge, før der iværksættes nogen større livsstilsændringer, eller hvis din puls er konstant høj.

Motion for Cardiovascular Health

Motion er en stor faktor i hjerte sundhed, ifølge American Heart Association. Foreningen anbefaler mindst 150 minutter om ugen af ​​moderat motion eller 75 minutter af kraftig motion. Aerob øvelse vil holde dit hjerte sundt og øge dets muligheder, uanset om du er i hvile eller aktiv.

Valg af det rigtige Foods

At vælge de rigtige fødevarer kan også hjælpe med at nedsætte din puls, ifølge American Heart Association. Fedtstoffer er en vigtig faktor i blokerende arterierne, hvilket gør dit hjerte arbejde hårdere for at presse blod igennem. Det er dog ikke alle fedtstoffer er skabt lige. Enkeltumættet fedt og flerumættet fedt, der findes i sådanne kilder som vegetabilske olier, avocado, nødder og frø, kan hjælpe med at reducere dårlige kolesterol i blodet, mens mættet fedt og transfedtsyrer, som kommer hovedsageligt fra kød, ost og stegt mad, sandsynligvis tilføj kolesterol.

Lær at håndtere stress

Stressende situationer forårsage puls til at stige, og konstant stress holder det forhøjet. Selv om det er svært at undgå alle stressende situationer, kan vi lære at styre, hvordan vi reagerer på dem. Vær opmærksom på, hvad der forårsager dig stress, og hvad du kan gøre for at minimere dens virkning på din krop. Yoga og massage er to populære måder at reducere stress.


        

Udgiv min kommentar