Fantacine.com

Ozon behandling for HIV

Human immundefekt virus er den virus, der forårsager erhvervet immundefekt syndrom eller AIDS, en infektiøs sygdom, der opstår, når immunsystemet svækkes til et punkt, hvor opportunistiske infektioner såsom lungebetændelse kan være dødelig for en person. HIV spredes gennem kropsvæsker såsom sæd, blod, vaginal sekreter og modermælk under seksuel kontakt, deling af nåle eller amning. Der er i øjeblikket ingen helbredelse for hiv og aids, men der er en række behandlinger, der er målrettet visse dele af virus, herunder protein protease, at stoppe den i at sprede sig.

Potentiel

Mens narkotika cocktails, der angriber forskellige steder i virus udvikling ofte anvendes til behandling af HIV og AIDS, der er alternative behandlinger til at overveje, såsom ozon terapi. Selvom denne praksis ikke er blevet testet af Food and Drug Administration, har de testet på mennesker og dyr, og er blevet brugt på mennesker med hiv og aids. En række udøvere af alternativ medicin, som præsident for den amerikanske naturopathic Association Dr. George A. Freibott, er fortalere for behandlingen. Andre grupper, såsom Miljøstyrelsen, hævder, at udsættelse for ozon kan være skadeligt for menneskers luftvejssygdomme.

Definition

Ozon terapi indebærer at komme af potentielt skadelige mikrober og affaldsprodukter fra kroppen ved at oversvømme det med ilt. Ifølge Ed McCabe i artiklen "Hvad er Ozone Terapi," kroppens celler er i stand til at beskytte sig mod overskydende oxygen, fordi de har produceret antioxidant belægninger, der beskytter dem. Den ilt, der kommer ind i kroppen formodes at være skadelige for sygdomme forårsaget af bakterier, svampe og virus, fordi de er anaerobe, hvilket betyder at de lever uden ilt. Det betyder overskydende ozon er skadeligt for dem; når virus er udsat for overskydende ozon over lange tidsperioder, forventes de at blive dræbt.

Behandlinger

En række ilt terapier er tilgængelige for HIV og AIDS, som giver cellerne med oxygen over forskellige områder af kroppen, herunder armene, colon, vaginale hulrum og øre hulrum. Under disse behandlinger, er blod ofte taget ud af kroppen, fyldt med oxygen og sættes tilbage i kroppen. Under extracorpeal tilbagecirkulerende autohemo perfusion, for eksempel udtages blod ud af armen, fyldt med oxygen og pumpes tilbage i kroppen. Andre behandlingsformer, dog give kroppen O3, eller en form for ilt med ekstra elektroner, i mere direkte måder. I den ene er O3 i en gasform injiceres i mennesker. Der er også en form for ozon-charged drikkevand til patienter, der skal opsuges, mens oxygen er stadig i glasset.

Alternativer

Mens de fleste af de behandlinger, der tilbydes af læger, der praktiserer alternativ medicin indebærer Putting ilt direkte ind i kroppen, nogle tillade patienter at blive udsat for O3 gennem saunaer. Denne fremgangsmåde involverer imidlertid inducere feber i kroppen, fordi det øger kropstemperatur. Formålet med denne behandling er at øge antallet af hvide blodlegemer i kroppen, så det er bedre i stand til at bekæmpe infektioner og for at hjælpe kroppen sved ud forurenende stoffer og affald i kroppen. Under denne behandling, er oxygen absorberet i kroppen gennem porer i huden. Denne procedure er ofte betragtes som den mest effektive og smertefri type ozon terapi.

Overvejelser

Kom denne type behandling kan være svært for dem, der bor i visse stater i USA og i andre lande, fordi ilt terapi er kun lovligt i visse områder. Stater som Alaska, Georgia, Minnesota, New York, North Carolina og Oklahoma har vedtaget lovgivning, der gør det muligt for folk til at søge alternative HIV behandlinger såsom ozon terapi. Det er også anerkendt som en levedygtig behandling i lande som Tyskland, Italien, Frankrig, Japan, Brasilien, Mexico og i fire canadiske provinser.

Teorier / Spekulation

Ozon terapi har en lang historie, der startede i midten af ​​1800-tallet. Analyser har været gennemført på verdensplan siden 1880'erne at se på sikkerheden og effektiviteten af ​​ozon terapi. Ozon terapi blev først opdaget i 1840 af den tyske videnskabsmand CF Schonbein. Behandlingen først opført som en slags kur i 1885 i et papir fra Florida Medical Association. Den blev skrevet af læger som Dr. Charles J. Kenworthy. En af de seneste analyser blev offentliggjort af Gerard V. SUNNEN, grundlæggeren af ​​Ozonics International, LLC, i Ozone i medicin i 1994 kaldet "Mulige mekanismer af Viral Inaktivering med ozon." Det drøftede hvordan behandlingsformer såsom autohemotherapy er nyttige til behandling af HIV og AIDS grund af hvor oxygen er skadelig for viruspartikler.


        

Udgiv min kommentar