Fantacine.com

Slidgigt Homøopatiske behandling

Slidgigt, selv om det typisk ikke udvikler sig nogen under 40, er en invaliderende og smertefuld degenerative tilstand, der forårsager stivhed og tab af mobilitet. Homøopatiske midler tilbyde et intelligent alternativ til traditionelle medicin, og kan lindre symptomerne effektivt og uden skadelige bivirkninger.

Calcium CARBONICUM

Når der er indikation af knoklet vækster, prøv mineral-baserede middel calcium carbonicum. Calcium carbonicum omtales også som carbonat af kalk og østers shell (hvoraf midlet er afledt). Calcium carbonicum kan være et passende middel, når patienten oplever ledsmerter, der ledsager inflammation.

Kalium CARBONICUM

Når slidgigt symptomer forårsager ledsmerter i skuldre, hofter og ben, overveje at bruge kalium carbonicum. Det er også omtalt som kaliumcarbonat og kaliumchlorid, som oprindeligt blev afledt af træ aske, men er nu kemisk fremstillet. Kalium carbonicum også er en effektiv behandling, når patientens smerter er skarp og skydning.

Bryonia

Prøv plante-baserede middel Bryonia når smerten beskrives som stikkende og leddene føler stiv. Bryonia er også almindeligvis omtales som Galdebær og vilde humle. Brug også Bryonia når patienten oplever hævede led, der føles varmt at røre ved og har smerter selv med blide bevægelser.

Tips og advarsler

Undgå selv-ordination homøopatiske midler. Det er altid bedst at rådføre sig med en autoriseret professionel homøopat i dit område for korrekt anbefalinger om retsmidler og dosering.

Hvis smerten pludselig stiger, eller påvirker flere led, se din sundhedspleje praktiserende læge så hurtigt som muligt.


        

Udgiv min kommentar