Fantacine.com

Kan Sensorisk nerveskader blive helbredt?

Kan Sensorisk nerveskader blive helbredt?


Den menneskelige krop har tre typer af nerver: autonome, motoriske og sensoriske. Sensoriske nerver sender impulser fra muskler og nerver gennem rygmarven til hjernen. Nerveskader kan være forårsaget af en diskusprolaps, led- eller spinal kompression eller af sygdomme som diabetes. I nogle tilfælde, med den rette behandling, nerveskader kan blive helbredt.

Betydning

De sensoriske nerver i nakke og ryg ryghvirvler påvirke forskellige reflekser, såsom arm og ben bevægelse. Manglende behandling af disse sensoriske nerver kan føre til permanent svækkelse.

Rest Fra Movement

De fleste beskadigede sensoriske nerver (som dem i ryggen, nakke, albue og skulder) kræver hvile for helbredelse. Resten forhindrer yderligere beskadigelse af nerverne. Fælles seler kan også begrænse bevægelse af en muskel eller led og beskytte en bestemt nerve.

Medicin

Antiinflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen eller naproxen, kan lindre betændelse og nervesmerter. Disse medikamenter bør tages regelmæssigt mens overvinde nerveskader.

Is og Heat

Ice kan være yderst effektive til at lindre tilstande, der forårsager nerveskader. For eksempel kan is reducere inflammation i bløde væv omkring en diskusprolaps i lænden i ryggen. Heat hjælper til at slappe nerver og muskler. Til sidst, kan nerven helbrede, når det er frigjort fra de diske, der er komprimere det.

Dyrke motion

Motion kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen til nerver, der bærer næringsstoffer og ilt for helbredelse.


        

Udgiv min kommentar