Fantacine.com

Rainy Days & depression

Rainy Days & depression


Feeling ned på en kedelig dag er en fælles oplevelse. Men hvis dine følelser af sorg er ledsaget af en følelse af skyld eller håbløshed, kan du have en mere alvorlig tilstand.

Depression

Den amerikanske Library of Health og National Institutes of Health definere depression som en kombination af følelser af håbløshed, skyld, selvmordstanker og en vedvarende følelse af tristhed og isolation, der varer længere end to uger. Regnfulde dage ikke nødvendigvis øger symptomerne på depression eller er depression udløst af regnfulde dage. Derudover en nylig europæisk undersøgelse konkluderede, at "gode" vejr på positiv stemning var minimal.

Seasonal Affective Disorder

Den MayoClinic.com definerer Seasonal Affective Disorder (SAD) som en delmængde af depression, der sker omkring den samme sæson hvert år. Ofte SAD begynder i efteråret og slutter omkring midten af ​​foråret. De, der lider af SAD kan føle sig mere dystert på regnfulde dage på grund af deres tilstand.

Humør

Mood kan løseligt defineres som vores følelsesmæssige tilstand og energiniveau. Vores humør kan påvirkes af en række ting, såsom kost, omstændigheder, aktivitetsniveau og andre variabler.

vejret ændringer

Artiklen "Er Weather Really påvirke vores humør?" af Rich Maloof hævder, at "de fleste mennesker er ikke mere følelsesmæssigt magtesløs mod vejret, end de er i stand til at sætte på en hat." Derfor kan vi holde os i højt humør, uanset hvor lav vejret kan være.

Øget humøret

Maloof foreslår holde dig besatte og gøre ting, du nyder selv når vejret er dyster. Læse en god bog, dagdrømmer om en kommende ferie og lytte til energisk musik er alle måder at øge din spiritus under en regnfuld dag.


        

Udgiv min kommentar