Fantacine.com

Holistisk måde at stoppe rygning

Nikotinplastre og tyggegummi, røgfri cigaretter og andre teknikker kan være fint for nogle, men rygestop kan også nås holistisk. Disse metoder koncentrere sig om trivsel i sind, krop og sjæl og gøre det uden medicin, patches eller dårlig smag tyggegummi. Ikke blot vil holistiske metoder hjælpe dig sparke vane, men de kan også skabe overordnet sundere livsstilsændringer.

velvære

En holistisk tilgang til rygestop er at koncentrere sig om sind, krop og sjæl til total velvære. Du kan gøre underværker med en beslutsom og positivt sind sæt, kombineret med en koncentration på trivsel for krop og sjæl. Antallet en faktor du behøver, er en ærlig vilje til at holde op. Den tankegang kan forbedres med lister - begge negative konsekvenser af rygning og fordelene ved at holde op; tidsskrift holder til at registrere dine fremskridt; og forstærkning fra familie, venner og endda en støttegruppe. Fysisk kan du gå i gang i en øvelse rutine, yoga, gåture, dyb vejrtrækning, svømning - enhver aktivitet, der forbedrer din krop og minder dig, hvor meget bedre du kan trække vejret uden cigaretter. Du kan pleje din sjæl ved at optage nye hobbyer og gavnlige vaner til at erstatte rygning, ligesom at lære et nyt musikinstrument, maleri, havearbejde eller andet kunstnerisk eller kreativ bestræbelse.

Akupunktur

Akupunktur er den gamle Orientalsk indsætte nåle i trykpunkter i forskellige områder på kroppen til at lindre en række lidelser eller betingelser. Nogle af de succesrige betingelser behandles omfatter bivirkninger af rygestop, såsom nikotin cravings, nervøsitet og andre abstinenssymptomer. Hver person vil have en lidt anden historie, og derfor individuelle sessioner kan variere, men en række centrale punkter i øret er normalt målrettet for rygevaner. Disse omfatter de punkter, som svarer til de Shenmen eller hjerte; nyre; det sympatiske nervesystem; lunger og sult, eller munden. Akupunktur behandlinger kan forøges ved anvendelse af kinesiske urter; karrosseri, såsom massage; vejrtrækning og andre øvelser; samt ændringer i kosten, der kan hjælpe kroppen genvinde sin balance og gøre sparker rygning vane en smule lettere.

EFT

Emotional Freedom Technique, eller elektronisk pengeoverførsel, er stigende popularitet som et alternativ og holistisk måde at slå en række generende vaner og problemer - ligesom rygning. EFT virker ved første anerkender, at du helt acceptere dig selv, selvom du ryger. Du kan derefter oprette en "påmindelse sætning", som du gentager som du går gennem en række aflytning øvelser. Tapping flytter fra din pande til fingerspidserne, med fokus på centrale punkter, som du gentager påmindelsen sætningen. EFT har været kendt for at arbejde helt og ganske hurtigt, men igen, er den vigtigste faktor i enhver vellykket program kommer til at være en ærlig vilje til at holde op.


        

Udgiv min kommentar